Simulator - AEROFLY
- blacklight
já neříkám že je to přesně ono ale v mnoha situacích je ten diablotin hodnější jak ta extra - např nějaké přetažení atd. , nebo extra při minimálce spadne do boku - takhle se diablotin nechová.
Diablotin je fakt hodnej , s ním by se dalo létat skoro jako s nějakým hornopolšníkem , ale když dáš pořádné výchylky a dobrej motor tak je to 3D jak má být.
Diablotin je fakt hodnej , s ním by se dalo létat skoro jako s nějakým hornopolšníkem , ale když dáš pořádné výchylky a dobrej motor tak je to 3D jak má být.
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
Zrovna montuju nádrž. Prosím Tě o kolik ji dát níže oproti jehle karburátoru ? Mě to vychází cca 20 mm. Není to moc ?blacklight píše:já neříkám že je to přesně ono ale v mnoha situacích je ten diablotin hodnější jak ta extra - např nějaké přetažení atd. , nebo extra při minimálce spadne do boku - takhle se diablotin nechová.
zkuste tohle....Diablotin ale elektro verze... v AFPD to lítá docela dobře.... http://www.rc-sim.de/dl_engine/index.ph ... &start=180
kdyby ten odkaz nešel tak napište...
kdyby ten odkaz nešel tak napište...
- blacklight
tom1969 píše:Zrovna montuju nádrž. Prosím Tě o kolik ji dát níže oproti jehle karburátoru ? Mě to vychází cca 20 mm. Není to moc ?blacklight píše:já neříkám že je to přesně ono ale v mnoha situacích je ten diablotin hodnější jak ta extra - např nějaké přetažení atd. , nebo extra při minimálce spadne do boku - takhle se diablotin nechová.
Já jsem měl motor hlavou jakoby doprava , takže karburátor byl níž než kdyby stál hlavou nahoru , bylo tam asi 1 - 1,5 cm.(už to nezměřím , červený diablotin je asi na 10 kusů , ale už se maká na novém)
Rozhodně ale nedávej po ceste z nádrže do motoru žádné filtry - ten filtr dej kdyžtak už jak budeš mít tankovací hadičku.
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
F3K pro AFPD
nevíte kde by se dalo stáhnout nějaké F3Kčko pro Aerofly?
- pliczb
- Kontaktovat uživatele:
http://www.rc-sim.de/index_en.htm
Nejprve se musíš ale zaregistrovat a potom můžeš stahovat a stahovat a ...
Nejprve se musíš ale zaregistrovat a potom můžeš stahovat a stahovat a ...
AFDP a vysielacka z bellancy
caute,
mam vysielacku z bellanky a mam tam vsetko - ten kabel a vsetko. Na FMS to fungovalo. Ale neviem ako to nastavit na AFDP (teda ked sa to da ) aby to islo na mikrofonovy port a nie na usb port.
Zhrnutie: teda chcem spojaznit AFDP aby islo aj na mikrofonovy port
diki
mam vysielacku z bellanky a mam tam vsetko - ten kabel a vsetko. Na FMS to fungovalo. Ale neviem ako to nastavit na AFDP (teda ked sa to da ) aby to islo na mikrofonovy port a nie na usb port.
diki
Re: AFDP a vysielacka z bellancy
G0tik píše:caute,
diki
Cau najdi si na www.skylady.blog.cz schemu ako sa to robi potom mi napis SZ a mas to vybavene AFPD ti rozbehnem
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.