Posta z honkongu z HC
Re: A je to...
RiMr píše:Furt se nám cosi nezdálo, tak to vyřešili "po bolševicku":
HK Post:
The Track and Trace System is temporarily out of service, please try later.
A můžem teď tak koukat z okna, jestli něco neletí...
Mám 5 balíčků na cestě...
Divny me se to ukazuje normalne a dokonce se mi zmenil i status.
-
were
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem zrovne vcera uvazoval jak je to hrozne absurdni - exoticka zeme na druhem konci zemekoule, nikdy se tam asi nepodivam, ale bezne tam nakupuju drobnosti jako vrtule a konektory
To ze je neco naprosto nedostupny kdesi hrozne daleko neznamena ze si tam nemuzu koupit baterku a unasec vrtule - najednou mi to proste pripadalo hrozne zvlastni...
Nebo ted sme si kupovali v usa toustovac, ve stredu jsme ho objednali a v pondeli zvonil u dveri chlapek z FedExu a podaval nam ho - a taky zeme strasne daleko kam se mozna nikdy nedostanu, ale kupuju si tam vybaveni do kuchyne
A jeste mi prijde driv nez balik z Olomouce
Omlouvam se za OT, proste sem to musel napsat
Nebo ted sme si kupovali v usa toustovac, ve stredu jsme ho objednali a v pondeli zvonil u dveri chlapek z FedExu a podaval nam ho - a taky zeme strasne daleko kam se mozna nikdy nedostanu, ale kupuju si tam vybaveni do kuchyne
Omlouvam se za OT, proste sem to musel napsat
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Ještě včera ráno jsem koukal na status na poště v HK a bylo tam že balíček připravují k odeslání. Za 3h zvonil pošťák a balíček jsem měl doma. A ten status se jim tam ještě nezměnil, pořád jim to tam čeká na odeslání
Tak třeba ty vaše zásilky jsou už taky u českých hranic a né ještě v číně.
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
mne dealextreme odoslal jeden balík /skôr list/ dňa 7.11.09 a druhý list zase 11.11.09 a ešte to nemám doma.
Zásielky sú maličké, takže sa to nedá stopovať.
Mám ešte čakať alebo im napísať?
Ja som na tom veľmi podobne, balíček mi poslali 10.11., email s potvrdenim odoslania spomína, že cesta by mala trvať 7-10 pracovných dní. Samozrejme, tiež je to bez možnosti sledovania zásielky. Počkám do konca týždňa a potom sa im pripomeniem, na druhej strane nepredpokladám, že mi to veľmi pomôže.
Jozef
Zázrak...
balík tybu RB**HK zaplacený 4.11.2009 byl KONEČNĚ dodán
v tracingu to píše že opustil HongKong 27.11.2009
takže ta vlastní cesta + celnice atd nebyla nijak dramatická - ale trvalo to dobu než se to dalo do pohybu ! ! ! třeba balík z 10.11. má pořád status prepared for departure a to již od 19.11.2009 = skoro 2 týdny na letišti - a pořád nic ! ! !
rejžožrouti jedni...
P.S. tento poslední balík změnil můj modelářský svět - definitivně opouštím 35MHz a už jse jen 2,4GHz - FASST a ASSAN ( to byl obsah balíku - za 225USD a BEZ CLA ! )
balík tybu RB**HK zaplacený 4.11.2009 byl KONEČNĚ dodán
v tracingu to píše že opustil HongKong 27.11.2009
takže ta vlastní cesta + celnice atd nebyla nijak dramatická - ale trvalo to dobu než se to dalo do pohybu ! ! ! třeba balík z 10.11. má pořád status prepared for departure a to již od 19.11.2009 = skoro 2 týdny na letišti - a pořád nic ! ! !
rejžožrouti jedni...
P.S. tento poslední balík změnil můj modelářský svět - definitivně opouštím 35MHz a už jse jen 2,4GHz - FASST a ASSAN ( to byl obsah balíku - za 225USD a BEZ CLA ! )
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz