LogView - Čeština
Re: LogView - Čeština
Problém s frameworkem nechápu. S XPéčkama jsem pořád spokojený a při aktualizacích se mi automaticky aktualizuje i framework, který mimochodem používá spousta jiných programů
tak v čem je problém?
pro nektere je moc slozite si framework instalovat... 
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Ahááá, tak to mě nenapadlo
Mimochodem celá Škodovka ještě jede na XPéčkách. Proč asi? Letos teprve pomalu začínají s novým HW instalovat W7
Jinak moc díky za skvělou práci.
Mimochodem celá Škodovka ještě jede na XPéčkách. Proč asi? Letos teprve pomalu začínají s novým HW instalovat W7
Jinak moc díky za skvělou práci.
Kluci ja nemam s instalaci frameworku problem. A neni pravda ze se automaticky instaluje s aktualizaci. Patri do doporucenych aktualizaci ktere moc uzivatelu nedela. Jen jsem se ozval ze mi prijde nelogicke vyzadovat framework 4 jen kvuli stahovani cestiny, kdyz jej aplikace logview nevyzaduje.
Tak to se omlouvám. Jen mi to přišlo divný právě proto, že spousta programů ho využívá, i když ne zrovna poslední 4. Při aktualizacích, asi protože jsem měl vždy nižší verze, tak mi to tu aktualizaci nabízí. Tak nevidím důvod to zakazovat. Jestli je povinná, nebo volitelná jsem neřešil.
muj nazor na vec: pokud ma nekdo legalni system, ma ho udrzovat taky aktualni... v ramci aktualizace XP framework dostat muze. Vzhledem k tomu, ze me warez nezajima, tedy kdo updatovat nemuze, tak me taky nezajima. Takovy clovek si to ale v pripade potreby doinstaluje rucne. Vista & 7 uz framework maji v zakladni instalaci, tam neni co resit 
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Souhlasim s tim co rikate, framework 3 jsem na masine mel. 4 roky mi jede system v pohode. Za tu dobu nainstalovano spousta softu. Ani jeden nevyzadoval verzi 4. A jelikoz nepatri framework do dulezitych aktualizaci a zaden soft verzi 4 nevyzadoval, tak jsem nemel nejmensi duvod si zasirat masinu necim co nepotrebuju. Ne jednou se mi stalo ze prestalo neco v systemu fungovat diky spatne automaticke aktualizaci. System mam legalni. A pracuju jako IT manazer. Myslim ze podobna diskuse sem nepatri. Autor cestiny pozadavky snizil, zrejme je taky nepotreboval a ja tim chtel jen poradit ze je to zbytecny krok navic.
- tomasvrx1
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den,
mám dotaz ohledně programu LogView. Byl jsem nucen odinstalovat tento program a po opětovné instalaci mi hlasí chybu viz obrázek. Tato chyba se objevuje i při výběru nabíječky,mimo jiné se objevuje i při zavírání programu a program tak nelze ukončit. Program je nefunkční, zkoušel jsem i neinstalovanou verzi. Nevíte, čím by to mohlo být?
mám dotaz ohledně programu LogView. Byl jsem nucen odinstalovat tento program a po opětovné instalaci mi hlasí chybu viz obrázek. Tato chyba se objevuje i při výběru nabíječky,mimo jiné se objevuje i při zavírání programu a program tak nelze ukončit. Program je nefunkční, zkoušel jsem i neinstalovanou verzi. Nevíte, čím by to mohlo být?
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
- petr64
- Kontaktovat uživatele:
Funguje LogView s nabíječkou Equilibrum Profi V2 ?
Paráda 
Začal jsem používat LogView na Rytronic C14 (jako Hyperion EOS 0606i).
Akorát nemam přeloženo legendu grafu (napětí proud...) :/
Začal jsem používat LogView na Rytronic C14 (jako Hyperion EOS 0606i).
Akorát nemam přeloženo legendu grafu (napětí proud...) :/
[url]http://vseumel.blog.cz[/url]
-
Joystick13
Můžete mi prosím někdo napsat funkční odkaz na poslední verzi. Ten odkaz z prvního příspěvku nefunguje.
Díky.
Díky.
Něják přestal autorovi asi fungovat web. Já mám bohužel jen tu první verzi češtiny http://www.ulozto.cz/xcCn9fM/logviewcz1-zip. Pokud to autor schválně zrušil tak prosím o smazání příspěvku.
Tak se na to ten Kissman asi vyprdnul. Nevíte, jestli existuje ještě nějaká jiná čeština?
zadna aktualizace? autor to hodil k ledu? skoda
Elfew píše:... autor to hodil k ledu? ...
To je problém se ho zeptat třeba přes SZ ?
Nebo třeba tady http://pichrt.info/logview-cestina ?
(já ten web vidím, problém není)
jyrry.webnode.cz