Tak jsem ho vybalil a... To bude práce jak na kostele
Jen tak narychlo, je to skutečně prcek

takže se vykašlu na zatahovací podvozek
Co se týká elektrinstalace kompletně, tak to je bastl nehorázný (reg má skoro přecvaknutý holý silový vodič), vrtulový kužel je teda děsný

, serva ve mě moc důvěry nevzbuzují, snad se mě je podaří vykopat, náhon výškovky jde ztuha, na jeho pohyb (jen drát naprázdno) jsem naměřil potřebu 220g tahu! Možná až to máznu zlehka, tak se to zlepší, ale nevim nevim... Laškuju s myšlenkou dát nějaké malé lepší servo přímo k výškovce, jestli se mi to podaří protáhnout. Trup je trochu prohnutý ve smyslu že nepřiléhá ke kabině (cca 3mm), snad to při laminování trochu srovnám. Moc bych nedal za to, že je ten trup i trochu stranově prohnutý. Ale jestli, tak trošičku. Křídla mají už teď pár seků které nejsou moje práce, ale jsou to malé sekance, pár mm. Serva to samé co jsem psal výše, náhon je dlooooouuhý, to půjde pryč, pominu (když to budu vykopávat) že ty kulaté krytky náhonu u křidýlka trčí z křídla asi 3mm. Taky nevím jak je z tama budu páčit... Vůbec bude na křídle dost práce, nejen k tomu že tam chci nacpat celkem šest serv, ale třeba zalepené uhlíkové (asi) trubičky na koncích křídla jsou v hloubi křídla a vzniklé škvíry nejsou nijak zaslepené. Povrch křídla krásný, jsem překvapen, otřeby po lisování na dělící rovině značné, ale to se snadno obrousí. Wingletky jsou jak papír, stejně tak odolné proti ohybu.
Bude to pěkná drbačka, paráda!