Ještě je světlo!!!
AXN Floater-Jet (hobbycity.com)
Jedno zjisteni lepidlo z hobbycity.com NHP 321 Flash Medium 1oz Cyanoacrylat jde pouzit na tento model. Nedela z EPO emental (i kdyz na nem neni napsano FOAM SAFE CA). Mam s nim prilepeny suchy zip - drzi perfektne... Nejdriv jsem mel suchy zip prilepeny PUREXem RAPID, ale moc nedrzel - docela me to nemile prekvapilo, mel jsem za to ze PUREX lepi vse.

Super 3D flatform EPO | AXN Floater-Jet (prodáno) | Micro Cessna 781 | V-MAX TY901 | Mad Truck 4x4
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
Purex lepí Elapor skvěle, ale musíš mu připravit/zdrsnit povrch a případně "opíchat" špendlíkem aby měl kam zapěnit... Má výhodu že se při jeho broušení nesetkáš s problémem spoje tvrdšího než okolí, nebo gumového spoje (CA, UHU...). Prostě na každý spoj se hodí trochu jiné lepidlo a to i u stejných lepených materiálů... 
Dnes odpoledne proběhl první zálet, létá opravdu dobře a rychle, krásně plachtí a díky silnému motoru nemá problém s protivětrem.
Na půl plynu letí hodně svižně a na třetinu je to klidný let.
Maximální výchylky výškovky se můžou zmenšit.
Já mám nastavené dvojí výchylky, 100% a 65%,
ale budu předělávat na 90% a 75%.
Magnet do zámku křídel je nutností, zámek z výroby prakticky nefunguje.
Dále silnější magnet na překryt kabiny.
Pokud se lítá na sněhu, tak zalepit vstupní nasávací otvory.
Letadlo krásně odstartuje po sněhu a po přistání jsem si doklouzal k sobě.
Několik letů potvrdilo, že pokud se bude létat rozumně, tj. 50-75% výkonu, tak doba letu dosáhne 20-ti minut s 3S 2200mA .
Letu zdar.
D.
Na půl plynu letí hodně svižně a na třetinu je to klidný let.
Maximální výchylky výškovky se můžou zmenšit.
Já mám nastavené dvojí výchylky, 100% a 65%,
ale budu předělávat na 90% a 75%.
Magnet do zámku křídel je nutností, zámek z výroby prakticky nefunguje.
Dále silnější magnet na překryt kabiny.
Pokud se lítá na sněhu, tak zalepit vstupní nasávací otvory.
Letadlo krásně odstartuje po sněhu a po přistání jsem si doklouzal k sobě.
Několik letů potvrdilo, že pokud se bude létat rozumně, tj. 50-75% výkonu, tak doba letu dosáhne 20-ti minut s 3S 2200mA .
Letu zdar.
D.
sejvi píše:Jedno zjisteni lepidlo z hobbycity.com NHP 321 Flash Medium 1oz Cyanoacrylat jde pouzit na tento model. Nedela z EPO emental
...
Ono to asi bude tím, že EPO je expandovaný polyolefin (směs polyethylenu a polypropylenu), takže má podstatně blíže materiálu EPP. Proto jej lze lepit prakticky libovolným "vteřinovým" lepidlem. Označení foam safe na CA lepidlech obvykle znamená možnost lepit EPS (polystyrén)...
Tak asi tak.
EDIT: Mno, je to ještě malinko jinak, ale myšlenka zůstává
Presne tak trup prijde uz od vyrobce slepeny...
to 4401: Takze Tvuj prvni let probehl bez problemu? Podle toho co pises tak asi spokojenost.
Kdyz bude zitra pekne a nebude moc foukat, tak ho pujdu taky proletet...
to 4401: Takze Tvuj prvni let probehl bez problemu? Podle toho co pises tak asi spokojenost.
Super 3D flatform EPO | AXN Floater-Jet (prodáno) | Micro Cessna 781 | V-MAX TY901 | Mad Truck 4x4
Nakadah píše:Uz delam videobziiiiiiiiiiiiii bziiiiiiiiiiiiiiiii ... Nak
Kurnik, já nad ním taky už dlouho přemýšlím, ale nakonec jsem si objednal Ocelota, měl by být ještě rychlejší.
Ale každopádně se těším, až FloaterJeta uvidím. Doufám, že na LamaCupu.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Kurnik, já nad ním taky už dlouho přemýšlím, ale nakonec jsem si objednal Ocelota, měl by být ještě rychlejší.
Ale každopádně se těším, až FloaterJeta uvidím. Doufám, že na LamaCupu.[/quote]
Rád přijdu, Nak sice při záletu chvílema říkal "bacha-bacha"
Třeba se Floater dožije ve zdraví
Někde jsem viděl video, kde to letělo 55 mph, cca 90 km/h...... slušné na cvičné éro....
Ale každopádně se těším, až FloaterJeta uvidím. Doufám, že na LamaCupu.[/quote]
Rád přijdu, Nak sice při záletu chvílema říkal "bacha-bacha"
Třeba se Floater dožije ve zdraví
Někde jsem viděl video, kde to letělo 55 mph, cca 90 km/h...... slušné na cvičné éro....