Vysílač DX7

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
helifish

#61 Příspěvek od helifish »

Pucmeloud píše:Helifish: Kde jsi přišel na to, že verze HELI má zkrácenou dráhu plynu? 8O Já mám verzi HELI a mám dráhu plynu úplně stejnou jako verze AIR, kterou má kolega. :wink:
Mam ji doma :D kdyby mi to prodejce neukazoval tak bych o tom taky nevedel.
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od Pucmeloud »

Tak já mám asi nějakou jinou.... :lol:
helifish

#63 Příspěvek od helifish »

Pucmeloud píše:Tak já mám asi nějakou jinou.... :lol:
Neda se tam dat treba jen nejaka zarazka ? divny ze by delali jiny streva :) stim ze ja tu zarazku tam mam i ty ne ? :)
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
scarabeus

#64 Příspěvek od scarabeus »

Wasek píše:O tom simulárotu přemýšlím. Jediná vada je, že se to nedá ozkoušet. Tak budu věřit zkušeným a vyzkouším to. Není to jediný názor tohoto druhu na tomto fóru. Nějaká rada, kde se dá výhodně koupit? U nás stojí přes 3000 Kč, ze zahraničí by mohl být levnější, ne? (stejně jako asi všechno... :? ) Btw. zkoušel jsem RealFlight 4, jaký je na věrnost tohohle názor?

Neni co resit, Phoenix je co se tyce vrtulniku nejrealistictejsi simulator. V letadlech naopak pokulhava za RealFlightem. BTW RFG stoji jednou tolik co Phoenix.

Ad cena - spocitej si jednu, dve havarky (male) => jsi na cene Phoenixu.
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od Pucmeloud »

helifish píše:
Pucmeloud píše:Tak já mám asi nějakou jinou.... :lol:
Neda se tam dat treba jen nejaka zarazka ? divny ze by delali jiny streva :) stim ze ja tu zarazku tam mam i ty ne ? :)

No právě: proč by dělali nějaké jiné střeva, když obě verze jsou jak pro heliny, tak pro plošníky a nedává logiku, proč by heli verze měla mít mechanicky zkrácenou dráhu plynu.
helifish

#66 Příspěvek od helifish »

Udelal jsem fotecku me DX7 na ktere je videt o kolik ma packa kolektivu kratsi drahu. Letam Mod2. bohuzel nevim jak ji dopravit z meho hdd na web :?
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od Pucmeloud »

A nemyslíš náhodou to, že knipl, kde je plyn, má kratší chod proti kniplu druhému, kde je výškovka? Tak to potom ano, ale to je stejné u HELI i AIR verze. Obě verze mají tentýž knipl pro plyn. Proč, to netuším....
Wasek
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od Wasek »

No tak se tu rozpoutala zajímavá diskuse :) Jsem zvědavý, jak to nakonec dopadne :-D. Každopádně musím mazat koupit sim... Nechci mít doma vysílajdu a jen na ní koukat...
Multiplex Easy Star
Multiplex Mentor - neustále opravován... :-(
Spektrum DX7
helifish

#69 Příspěvek od helifish »

Pucmeloud píše:A nemyslíš náhodou to, že knipl, kde je plyn, má kratší chod proti kniplu druhému, kde je výškovka? Tak to potom ano, ale to je stejné u HELI i AIR verze. Obě verze mají tentýž knipl pro plyn. Proč, to netuším....
JJ to je presne ono. :) Kdyz se v radiu kouknes do monitoru tak ale obe behaji od 0 do 100% akorat ze plyn ma tu mechanickou drahu kratsi. No vida ze na to spolu kapnem :wink: U letadel nevim jestli je to k uzitku , ale u heli kdy v podstate neustale jemne precujes s plynem (kolektivem) si myslim ze je to vyhoda.
Wasek
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od Wasek »

No tak jsem na to zvědavý... Má přijít až příští týden... To je skoro stejný časový údaj jako 2011... :twisted: A stejně, když nebudu mít vedle sebe Air a Heli tak asi poznám prd... Jediný co poznám je mod 1 a 2 :-D
vaio
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od vaio »

Vážení majitelé DX7, má toto rádio podsvícený displej?
Bývalo: ALIGN T-REX 500 ESP 3G, DX7, Phoenix RC

Nejlepší věci na světě nejsou věci.
Sali

#72 Příspěvek od Sali »

Nema a nebo o tom nevim.
Sali
michalval

#73 Příspěvek od michalval »

Nemá, ale na 3. stránce tohoto vlákna je odkaz na návod jak to lze upravit-tedy pokud vládneš páječkou. :wink:
Protos, Blade 400, Blade mCX, Spektrum DX7, Phoenix RC
Wasek
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od Wasek »

Krásné... Dnes mám za sebou první styk s páječkou... Dvě hodiny jeden konektor (2 kabely...) myslel jsem, že mi jebne... Opakování matka moudrosti... Ale mám takový dojem, že ještě chvíli počkám :-D
Multiplex Easy Star
Multiplex Mentor - neustále opravován... :-(
Spektrum DX7
michalval

#75 Příspěvek od michalval »

Seš dobrej, že ses nabál do toho pustit.. 8) A 2-hodinový styk je dobrej výkon :!: :D
Protos, Blade 400, Blade mCX, Spektrum DX7, Phoenix RC
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“