Pucmeloud píše:Helifish: Kde jsi přišel na to, že verze HELI má zkrácenou dráhu plynu? Já mám verzi HELI a mám dráhu plynu úplně stejnou jako verze AIR, kterou má kolega.
Mam ji doma kdyby mi to prodejce neukazoval tak bych o tom taky nevedel.
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
Wasek píše:O tom simulárotu přemýšlím. Jediná vada je, že se to nedá ozkoušet. Tak budu věřit zkušeným a vyzkouším to. Není to jediný názor tohoto druhu na tomto fóru. Nějaká rada, kde se dá výhodně koupit? U nás stojí přes 3000 Kč, ze zahraničí by mohl být levnější, ne? (stejně jako asi všechno... ) Btw. zkoušel jsem RealFlight 4, jaký je na věrnost tohohle názor?
Neni co resit, Phoenix je co se tyce vrtulniku nejrealistictejsi simulator. V letadlech naopak pokulhava za RealFlightem. BTW RFG stoji jednou tolik co Phoenix.
Ad cena - spocitej si jednu, dve havarky (male) => jsi na cene Phoenixu.
Neda se tam dat treba jen nejaka zarazka ? divny ze by delali jiny streva stim ze ja tu zarazku tam mam i ty ne ?
No právě: proč by dělali nějaké jiné střeva, když obě verze jsou jak pro heliny, tak pro plošníky a nedává logiku, proč by heli verze měla mít mechanicky zkrácenou dráhu plynu.
A nemyslíš náhodou to, že knipl, kde je plyn, má kratší chod proti kniplu druhému, kde je výškovka? Tak to potom ano, ale to je stejné u HELI i AIR verze. Obě verze mají tentýž knipl pro plyn. Proč, to netuším....
No tak se tu rozpoutala zajímavá diskuse Jsem zvědavý, jak to nakonec dopadne . Každopádně musím mazat koupit sim... Nechci mít doma vysílajdu a jen na ní koukat...
Multiplex Easy Star
Multiplex Mentor - neustále opravován... Spektrum DX7
Pucmeloud píše:A nemyslíš náhodou to, že knipl, kde je plyn, má kratší chod proti kniplu druhému, kde je výškovka? Tak to potom ano, ale to je stejné u HELI i AIR verze. Obě verze mají tentýž knipl pro plyn. Proč, to netuším....
JJ to je presne ono. Kdyz se v radiu kouknes do monitoru tak ale obe behaji od 0 do 100% akorat ze plyn ma tu mechanickou drahu kratsi. No vida ze na to spolu kapnem U letadel nevim jestli je to k uzitku , ale u heli kdy v podstate neustale jemne precujes s plynem (kolektivem) si myslim ze je to vyhoda.
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
No tak jsem na to zvědavý... Má přijít až příští týden... To je skoro stejný časový údaj jako 2011... A stejně, když nebudu mít vedle sebe Air a Heli tak asi poznám prd... Jediný co poznám je mod 1 a 2
Krásné... Dnes mám za sebou první styk s páječkou... Dvě hodiny jeden konektor (2 kabely...) myslel jsem, že mi jebne... Opakování matka moudrosti... Ale mám takový dojem, že ještě chvíli počkám
Multiplex Easy Star
Multiplex Mentor - neustále opravován... Spektrum DX7