Blade mCX pro mírně pokročilého začátečníka?
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Už jste prubli dvojí výchylku plynu? Manuál str. 8. Mám pocit, že když to přepnu, tak se nic "neděje" a mcx lítá (se ovládá) furt stejně.
Ještě by mě zajímalo, když vypnu vysílačku, jestli ten mód zůstane, nebo se to vrátí do původního stavu? A co trimy? Resetujou se po vypnutí?
Další poznatek. Mám vytrimováno a mcx pěkně visí, ale přesto zadek kmitá, jakoby gyro moc vyrovnávalo, nebo je to průvanem od rotorů?
Díky za vaše poznatky.
Ještě by mě zajímalo, když vypnu vysílačku, jestli ten mód zůstane, nebo se to vrátí do původního stavu? A co trimy? Resetujou se po vypnutí?
Další poznatek. Mám vytrimováno a mcx pěkně visí, ale přesto zadek kmitá, jakoby gyro moc vyrovnávalo, nebo je to průvanem od rotorů?
Díky za vaše poznatky.
- Jirka Kučera
mCX a vysílač Kestrel
Zdravím příznivce pidiheli.
Zkusil někdo z Vás poletovat s mCX a ovládat jej vysílačem od KESTREL 500 SX?Díky za info
Zkusil někdo z Vás poletovat s mCX a ovládat jej vysílačem od KESTREL 500 SX?Díky za info
Letu zdar
Jirkaskalka
Jirkaskalka
Re: mCX a vysílač Kestrel
Jirka Kučera píše:Zdravím příznivce pidiheli.
Kestrel nemá pokud vím RC soupravu kompatibilní se Spektrum, to mají jen modely od E-flite. Takže to ovládat nepůjde.
No vida a ta moje mi dala stavebnici minititana k 39 narozkam a pod stromeckem asi budu mit neco maleho na doma.kribo píše:...protože ženský nemaj žádný pořádný koníčky a neuměj si hrát (až na malé výjimky)
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
helifish píše:No vida a ta moje mi dala stavebnici minititana k 39 narozkam a pod stromeckem asi budu mit neco maleho na doma.kribo píše:...protože ženský nemaj žádný pořádný koníčky a neuměj si hrát (až na malé výjimky)A co se jejich konicku tyce tak ma objednani vycvik na paraglajd a k tomu by jeste nejraci potapeni.
A na pivicko taky zejdeme spolu
) Upozornuji ze je to opravdu zenska a neeee kamarad
![]()
![]()