no leda tužšší (silnější) folií.. ale o to tam bude muset být více epoxidu... polystyrenový křídla sou prostě křivý to je vlastnost... a myslim že to ničemu nevadí. Teda ne nějak zásadně. A rozhodně to nezačne lítat líp to je o prstech!!..
Mám zkušenost, že čím více epoxidu,tím větší hrboly. Napadlo mne nahradit vatelín látkou, třeba flanelem. Jednak nevím kde bych vzal tužší fólii a jednak by se asi špatně udělala náběžka a konce křídel.
tak na křídla používám pytelna mrtvoli. podle mího je tak akurát tlustej že udělá krásnou náběžku i odtokovku. Skoušel jsem i celofán, ale není to to nejlepší, strašně se protahuje a krabatí se.
GWSka píše:tak na křídla používám pytelna mrtvoli. podle mího je tak akurát tlustej že udělá krásnou náběžku i odtokovku. Skoušel jsem i celofán, ale není to to nejlepší, strašně se protahuje a krabatí se.
To musíš mít ale ještě více hrbaté, ne? Je to poměrně měkké. Já používám slídové fólie z papíráku a slepuju A4 páskou. Sice jsou patrné přechody, ale pro mne to stačí a ve velkém formátu je to drahé na moje blbnutí.
GWSka píše:tak na křídla používám pytelna mrtvoli. podle mího je tak akurát tlustej že udělá krásnou náběžku i odtokovku. Skoušel jsem i celofán, ale není to to nejlepší, strašně se protahuje a krabatí se.
Můžeš prosím blíže specifikovat "pytel na mrtvoli" ? Díky.
Miloš.
Jednoduše pytle na mrtvoli. Táta někde tenkrát dostal pytle na mrtvili že se nám to může hodit na era, třeba jako podložka pod ero. No a to sem využil na křídla. Jde to krásně a co jsem si nedávno dělal ocasky na noví káčko tak sem použil folii z tažky Albert. a taky to šlo.
No tkaninu mám 30 g, ale musím sehnat někde 25 g, kterou stříhám na nějakých 45 stupňů. Jinak sem taky skoušel durofol, ale byl problém s náběžkou a odtokovou hranou.
Jak mezi ? Mám polistirénový jádro na která prdnu tkaninu, která je na tužším igelitu a dávám to do takoví zvláštní textilie. Nevím co je to zač, dostali jsme to k autu a je to super. No a pak to dám do pytle to vysát.