Relax RCEJ od LS model - pohon a výbava ?
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Ten červený Turnigy 2217/20 bude dobrá ekonomická varianta, 3s LiPo cca. 1200mAh a sklopka Graupner 11x6 a poletí to nahor 10 m/s, pokiaľ to bude vážiť do tých 750gr. Mal som ho tam, ale po roku nejako strácal výkon, nahradil ho ten Axi. Ale ten mám z druhej ruky za dobrú cenu, do nového by som asi nešiel.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Tak na okraj když se tu drbalo MiniCorado - na http://modelweb.fotozona.cz/2009/08/min ... adeni.html je pár poznámek k aktuálnímu stavu ladění výkonnosti.
Co se týče Relaxe, tak je to podle mě docela dobré letadlo pro rekreaci -poměrně robustní a provozně bezproblémový, přitom výkonnost v kluzu je mezi komerčně dostupnými modely asi nad průměr. Na soutěž bych to asi nepoužil, ale pro rekreační létání naprosto klidně - mělo by to být v pohodě.
Co se týče Relaxe, tak je to podle mě docela dobré letadlo pro rekreaci -poměrně robustní a provozně bezproblémový, přitom výkonnost v kluzu je mezi komerčně dostupnými modely asi nad průměr. Na soutěž bych to asi nepoužil, ale pro rekreační létání naprosto klidně - mělo by to být v pohodě.
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
U mňa to prebiehalo tak, že som kúpil motor a s motorom som zašiel k Leošovi do dielne. Tam mi podľa motoru napasoval a zalepil prepážku, skontroloval, či nebudú zavadzať kabely a hotovo. Motor som prišrouboval na prepážku bez nejakého vyosenia.
Je pravda, že asi by to vyosiť chcelo, ale netrápi ma to a pri vetroni to podľa mňa nehrá rolu. Pri stúpaní potlačujem výškovku, za 20-30s som hore a potom plachtím. Nevidím v tom problém.
Je pravda, že asi by to vyosiť chcelo, ale netrápi ma to a pri vetroni to podľa mňa nehrá rolu. Pri stúpaní potlačujem výškovku, za 20-30s som hore a potom plachtím. Nevidím v tom problém.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Marek71 píše:Ste ma vyhecovali, že by som skúsil ?Nejak zvlášť mi to nevadí, model je odladený na plachtenie, do tých 300m ho nejako dostanem. No... nechám si to prejsť hlavou.
Len jednu vec - pred testovaním vyosenia si ho vždy strimuj na priamkový dive-test. Inak budeš ladiť vyosenie motora vzhľadom na vztlak na výškovke, ktorý je závislý od rýchlosti.
V pohode môžeš mať aj teraz motor vyosený správne, akurát to máš premotorované a súčasne strimované na termický let tesne nad pádovkou.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72