DepronCup - soutěž elektrovětroňů
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Re: DepronCup - soutěž elektrovětroňů
Pavle, já můžu vyrazit třeba hned příští týden
. Lunu1 (to je to, s čím jsem lítal v Charvátcích) jsem provětral teď v sobotu a na 20 sec motoru jsem polítal půl hodiny s káňatama. Přistával jsem, protože už mi byla zima.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
V tom případě nehraju
. Nebyl jsem zapoletovat od loňska. Navíc jsme teď doma udělali barákovou revoluci (prostě nějaké rekonstrukce) a ještě to dodělávám. Tento víkend nejspíš ne, ale některý další by to už mohlo být možná reálnější. Bude dost záležet, jak mi domovní (nikoli domácí
) práce půjde rychle.
Hitec Aurora 9X
RiMr píše:...tož jak to máte ogaři s těma prividlama, furt stejné?
zatím čistě teoreticky je možné, že by mohla vedle pravidel pro klasickou soutěž VDC vzniknout i podskupina levně koupitelného epp modelu.
vymejšlíme s klukama co jezdíme dvakrát ročně na víkendy, že by jsme pořídili všichni stejné modely, zatím je to ve fázi diskuse---jaký typ zvolit, ale jedna z možných variant je tento model, respektive pouze křídla , případně výškovka.
http://eshop.rcfly.cz/rcfly/eshop/1-1-M ... Per-Glider
k tomu tento trup
http://laminatovetrupy.sweb.cz/sprite.htm
pohon striktně plechovkou 400 na přímo
vrtule striktně ze sky lady
http://www.pelikandaniel.com/?sec=product&id=4852
napájení 2 článek lipol---cca 400ma
nic ale není zatím jisté, uvažujeme i o klasických konstrukčních modelech--1200-1300mm od top model--Dino--Cadet.
do měsíce by se to mělo ale už asi rozseknout.
Vize u toho bastlíku epp plus laminátový trup je mít doma jeden model, který by šel opravdu tahat přidělanej na batohu bez hrozby zásadní destrukce---určitě by byli křídla rozebiratelná a ovládání nejspíš pouze ocasem bez křidélek.
No, možnost otevřít startovní pole i pro jiné modely a výsledek pak "dělit" na celkový a VDC, se tu už lehce diskutovala. Pokud se to nějak rozumně nastaví, tak proč ne.
Hitec Aurora 9X
DAF píše:No, možnost otevřít startovní pole i pro jiné modely a výsledek pak "dělit" na celkový a VDC, se tu už lehce diskutovala. Pokud se to nějak rozumně nastaví, tak proč ne.
Ja jsem pro
Genagen píše: ...Pres zimu jsem toho zase moc nepostavil. Leda tuto...
Máš velké, tlusté, významné a hlavně těžko smazatelné mínus!!! Že něco sbastlíš, vyhrožuješ už druhou (nebo dokonce třetí) sezónu?
Hitec Aurora 9X
Tak úspěšně nám přibývají ve statistice kouky (už hóóódně přes 5 tisíc náhledů a za posledních pár týdnu jich přibylo asi 200!), ale příspěvky s nějakým návrhem, zda, případně kdy a kde se sejdeme, to nějak nee. Máte letuschopné stroje? Máte dobité baterky? A vůbec, máte chuť si zazávodit? Já bych i docela šel.
Hitec Aurora 9X
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Já bych šel, ale asi bychom byli sami dva. Genagen má už dva roky řízlé křidlo, Abua s Luzrem jsem uz na manii nevidel ani nepamatuju...
já se budu od letoška snažit občas trávit o víkendu nějaký den i s vnoučetem, což teoreticky znamená, že se nejspíš každý víkend nepohrnu už na Ranou--striktně pouze při předpovědi termického JV--nic neslibuju, udejte termín, teoreticky bych mohl být třetí do party.
A co se aspon potkat? treba o vikendu v sedlci?
No, tak už bych konečně mohl něco vytáhnout ven a jít tomu provětrat krovky. Z rodinných důvodů se mi to zatím letos ještě nepodařilo. Zatím nevím, jestli v sobotu, nebo v neděli, ale aspoň na část jednoho odpoledne bych chtěl vyrazit. Míra, kdyby chtěl, by mohl přijet také jako host.
Hitec Aurora 9X
ja asi spis v nedeli. V sobotu jdu na nas s kanadou.
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Já taky spíš v neděli. Na sobotu jsem slíbil rodinný program.
Na nás s Kanadou se budu dívat z "pohodlí" obýváku. Když by mě to přestalo bavit, sestoupím o patro níž a kutím. Stejně se obávám, že Kanada je letos až moc dobrá. Ne, že by naší nic neuměli, ale Kanaďani budou velmi tvrdý oříšek.
A k neděli, ještě lehce podumám, no bylo by to také možné, tak v kolik? Mezi druhou - třetí? Už jsem dal nabíjet startovací baterku, do neděle vydrží bez problémů.
A k neděli, ještě lehce podumám, no bylo by to také možné, tak v kolik? Mezi druhou - třetí? Už jsem dal nabíjet startovací baterku, do neděle vydrží bez problémů.
Hitec Aurora 9X
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Já bych asi v neděli mezi 2-3 mohl, když mi vezmeta jako hosta. Stejně jsem se ti Pavle chtěl nanutit
. Potřebuju zalítnou opravenou Lagunu po havárce a na mám stabilním plácku jsou baráky nepříjemně blízko na to, že nevím, jak se to bude chovat.