Vbar 5.0 zkušenosti
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vbar 5.0 zkušenosti
Hmmm zkusím dík ...... takže mám v novém modelu v jaké položce uprvit pozici plynu? Subtrim?
ve vysilaci nastav vetsi travel plynu.OPR píše:Hmmm zkusím dík ...... takže mám v novém modelu v jaké položce uprvit pozici plynu? Subtrim?
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
DX9
Mam to na 150.
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
DX9
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Diky avyzkouseno ... ale asi nepomohlo ...Travel plynu vic jak na 125 mi nejde ale i tak to vykazuje chybu Vbar blika jak pominutej a po pripojeni serv trha cyklikou ....... to je kolikrat trhne. cyklikou takove vykazuje cislo chybi ktera neco znamena bo co?
caute kde najdem v bar express softver cesky,viem ze to niekto preozil ale teraz to neviem najst
VBar Control , Logo 550 SX+Neo, Goblin700 Competition+neo , Icharger 4010duo ,
-
zbyněk.norny
Ahoj,
lze mít V-bar připojen na 6kanálový přijímač? nebo je potřeba 7 kanál?
- DaveLister
zbyněk.norny píše:Ahoj,
Jde
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG
nějak se mi nevede spojit v-bar s PC, stále píše nepřipojeno 
Po instalaci softwaru do PC připojím vbar k PC a napíše mi to, že se nepodařilo nainstalovat ovladače zařízení.
Po instalaci softwaru do PC připojím vbar k PC a napíše mi to, že se nepodařilo nainstalovat ovladače zařízení.
nemám na to nervy, to jsem si zase nas.... do bot, vbar hnusnej! Abych se tady hodiny crcasil a k ničemu.
VBar je náhodou super! Zaregistruj se na vstabi.de a pak si musíš stáhnout ten správný soft - odkaz ti přijde na e-mail a je t ( pokud si dobře pamatuju). Taky jsem s tím chvilku bojoval.
Logo 500 VBar, nano CPX
Tak jsem si stahl ovladače složitě, ale už jsem se připojil, nyní řeším problém, že mi vůbec nereaguje kolektiv a a serva nechodí v rámci aile a elev tak jak by měly a reverzy nepomáhají.
Přípojeno přes přijímač spektrum AR6200, vše dle obrázků a návodů a kolektiv je prostě mrtvej.
Přípojeno přes přijímač spektrum AR6200, vše dle obrázků a návodů a kolektiv je prostě mrtvej.
Tak se Vbar vyspal a druhý den po zapnutí už funguje i kolektiv
,
vše vypadá nastaveno, jen mi špatně senzor koriguje výškovku, jde naopak.
Prosím o rychlou odpověď, co s tím
vše vypadá nastaveno, jen mi špatně senzor koriguje výškovku, jde naopak.
Prosím o rychlou odpověď, co s tím
Máš tam něco špatně, (reversy v TX , nebo zapojení serv , nebo zadanou polohu senzoru).
Znova to projeď. Pozor na motor! Odpoj motor od reglu a hraj si.
Znova to projeď. Pozor na motor! Odpoj motor od reglu a hraj si.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Caute .mam problem vcera som zacal ozivovat logo mam mini vbar .prv sa mi nedalo pripojit tak som doinstaloval drivers .potom zase neslo pripojit tak som dal novy frimwar . Potom my prestalo blikat V ecko po pripojeni ale normalne som sa pripojil .a nemozem sa spojit zo satelitmy dsmx nemam tam bind aby som sa mohol sparovat zo satelitmi .ide ma stoho:mrgreen: nejake rady .vobec neblika v bar ked je pripojeni ale pc ho vidi. A neblikaju my satelity .len raz blikne ked dam v bar pod stavu . Musia blikat aby sa dalo zacat parovat .nie .
VBar Control , Logo 550 SX+Neo, Goblin700 Competition+neo , Icharger 4010duo ,
Ahoj, mohl by mi prosím někdo vysvětlit vliv hodnoty funkce "paddle simulation" na letové vlastnosti, nebo odezvu vrtulníku? V Logu 500 mám nyní hodnotu 20. Myslel jsem vysvětlení ve stylu - větší hodnota, vrtulník reaguje tak, menší hodnota a vrtulník reaguje tak. Děkuji.
Logo 500 VBar, nano CPX