Vbar 5.0 zkušenosti
Re: Vbar 5.0 zkušenosti
Function list -> Servo setup -> Travel. V anglickom manuale strana 22 .
rcblog.houseofcode.eu
Servo setup - travel gyra sa mi dá dať až 150%, ale keď si potom prepnem vo vysielačke znovu gyro, tak tam mi aj tak ide len do 100% 
dartananr: Ale tech 100% v nastaveni gyra znamena ve vysledku 150% na kanalu.
Gyro je vzdy mezi -100% a 100%. Ale tech 100% je namapovano na kanal roztazeny na 150%. (Sakra, jak to vysvetlit?
)
Gyro je vzdy mezi -100% a 100%. Ale tech 100% je namapovano na kanal roztazeny na 150%. (Sakra, jak to vysvetlit?
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
Jednoducho ... pusti si control panel VStabi a pozeraj kolko % zisku ukazuje softver pri vrtulke
.
rcblog.houseofcode.eu
Ok,dik skúsim to.
Caute.Skusal som doma vrtulnik (logo480) roztocit bez listov na zemi a chcel by som vediet ci tie namerane vibracie V-baru su v pohode.Dakujem za pomoc.
to si spíš stáhni log a čti si údaje , jestli tam křičej vibrace
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Spectrum analyzer a rozsirene moznosti nastaveni su pritomne az po upgradnuti na verziu PRO?Pretoze teraz mam Express.
-
BORN_TO_GRILL
Goblin 700 3Digi, Goblin 380 3Digi, NeXt RC
Futaba T14SG
Futaba T14SG
sorry , já nikdy express neviděl 
Frsky X10S Carbon
Jo ty vibrace jsou v pohodě. Ale to zjistíš i když chytneš roztočenej vrtulník (bez listů) za ocasní trubku. Nebo za jinou část, jen bych se vyhnul rotujícím částem. 
Zdravim.Akou metodou zistujete idealny zisk pre hlavu?dakujem za rady
Ahojte.Mate podlepeny Vbar iba jednou vrstvou prilozenej lepiacej podlozky, ci mozu byt pouzite aj 2 nasebe?
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj
Potřebuju poradit.
Kamarádím dohormady na minititanu spetrum satelity a modré minVstabi - proběhlo spárování satelitů - Po opětovném novém připojení paluby do napětí satelity svítí, Vstaby se svým normálním pomalím blikáním jakoby inicializuje jééénže pak po zhruba té době kdy by to škublo kolektivem jako že OKa ...... jo prd, rozbliká se to asi tak dvakrát rychleji ........ přičemž satelity normálně svítí dál a tváří se jako spárované.
Se spektrumem nemám žádné zkušenosti a tohle prostě neznám. Netuší někdo co se Vbaru nelíbí?
Potřebuju poradit.
Kamarádím dohormady na minititanu spetrum satelity a modré minVstabi - proběhlo spárování satelitů - Po opětovném novém připojení paluby do napětí satelity svítí, Vstaby se svým normálním pomalím blikáním jakoby inicializuje jééénže pak po zhruba té době kdy by to škublo kolektivem jako že OKa ...... jo prd, rozbliká se to asi tak dvakrát rychleji ........ přičemž satelity normálně svítí dál a tváří se jako spárované.
Se spektrumem nemám žádné zkušenosti a tohle prostě neznám. Netuší někdo co se Vbaru nelíbí?
Možná je to blbost.... Ale napadlo mě, jestli je dostatečně stažený plyn (do mínusových hodnot) Vím, že někde jsem se s tím pral, a pořád se to chovalo jako spárované/nespárované, dokud jsem na trimu plynu nešel do mínusů. Pak se to najednou probralo. Ale už nevím, jestli to bylo na mém Mini V-Baru, nebo někde jinde.
PROTOS 500 karbon FBL + Mini V-Bar, HK500-TT + KDS FlyMentor, DX7s