Společné polétání Ostrava - Poruba
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Společné polétání Ostrava - Poruba
Lojzovi - bude to sice v neděli druhá porada ale souhlasím, neděle v 17 vyhovuje. Ji..
Přijdu.
Petr
Petr
Kluci kdo bydlite pobliz klidne prijdte si pokecat a dat si dobre pivecko.
Ahoj kluci, přijdu taky. Lítat se moc nedá,tak aspoň pokecáme u pivka. 
Hojte dnes.
Moc rád bych se zase setkal s už známými a stejně tak rád poznal i Vás, ostatní kolem bydlící příslušníky modelářského cechu, ale bohužel mi v 17 hod. končí vycházky. Dohlédněte prosím laskavě na Ivana, pokusím se pak z něj aspoň něco vyzvědět
Lojza M.
Moc rád bych se zase setkal s už známými a stejně tak rád poznal i Vás, ostatní kolem bydlící příslušníky modelářského cechu, ale bohužel mi v 17 hod. končí vycházky. Dohlédněte prosím laskavě na Ivana, pokusím se pak z něj aspoň něco vyzvědět
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
Omlouvám se, nepřijdu. Skolila mne choroba.
Čekal jsem od 17:00 u Maxe a nikde nikdo.
Spetrsovi - přejeme brzké uzdravení
Margolovi - v tom případě jsme se nepoznali, škoda.Alonzo zarezervoval u Maxe takovou tu extrovnu. Pravda, přišli jsme v 17.10, pečlivě jsme se rozhlíželi a usedli. A seděli a seděli a čekali a čekali až téměř do 21 hod. Takže příště opravdu poznávací znamení, křídlo už tu bylo,takže třeba mašli z potahového papíru či co jiného????
Jiří
Margolovi - v tom případě jsme se nepoznali, škoda.Alonzo zarezervoval u Maxe takovou tu extrovnu. Pravda, přišli jsme v 17.10, pečlivě jsme se rozhlíželi a usedli. A seděli a seděli a čekali a čekali až téměř do 21 hod. Takže příště opravdu poznávací znamení, křídlo už tu bylo,takže třeba mašli z potahového papíru či co jiného????
Jiří
vávra píše:Spetrsovi - přejeme brzké uzdravení
Takže příště opravdu poznávací znamení
Díky.
Navrhuji vrtuli, místo motýla.
- Paris Ivan
Chlapi,
Omlouvám se za výpadek mozku, že jsem nepřišel.
Měl jsem uloženo, schůze až tuto neděli co teprve přijde ani nevíte jak mě to mrzí.
Na příští setkání se určitě dostavím.
Ivan
Omlouvám se za výpadek mozku, že jsem nepřišel.
Měl jsem uloženo, schůze až tuto neděli co teprve přijde ani nevíte jak mě to mrzí.
Na příští setkání se určitě dostavím.
Ivan
Pockame az se Petr uzdravi pak se poradne domluvime aby termin vyhovoval vsem. Tak zatim se mejte.
Ahoj kluci, venku je hnusne, tak co stavite neco noveho na letosni sezonu? Ja jsem si koupil vyrezy vetrone L-33 z XEPecka sedeho je to takovy polotovar takze je to na delsi dobu. Vice na vlakne elektrovetrone SOLO-33. Jinak pomalu davam do kupy kombat. Mejte se fajne.
- Paris Ivan
No u mě pomalu vzniká Mustang o rozpětí 1200 mm a ještě dodělám asi metrového akrobátka. Ivan
O vánocích jsem dodělal Maxi Swifta, chybí jen olepit dostatečným množstvím lepící pásky.
Ostatní ve stavu rozebráno a nemá to kdo složit, teď pauzíruju.
Ostatní ve stavu rozebráno a nemá to kdo složit, teď pauzíruju.
- Lukbi
- Kontaktovat uživatele:
A já už finišuju s march3 který už je připravený na zálet