Hitec AURORA-9

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zamčeno
Zpráva
Autor
Krtek
Kontaktovat uživatele:

#556 Příspěvek od Krtek »

JENDA01 píše:Ahoj,
klucí jsou nějaké potíže s příjmačema (výpadky, nestandartní chování, atd) viz. bouřlivá debata okolo koncepce antény příjmače.Jinak jak vás poslouchám tak se mi začíná zamlouvat čím dál více :D

Jenda

po třech měsících provozu jsem nic podobného nepozoroval. I když vypnu rádio a následně zapnu - simulace výpadku, tak se načte hned
Black
Kontaktovat uživatele:

#557 Příspěvek od Black »

Já mám Auroru objednanou u Kostky.Prý že by měla v průběhu listopadu dorazit další várka a snad budou i s akumulátory o větší kapacitě.
JENDA01

#558 Příspěvek od JENDA01 »

Ahoj,
já jsem také myslel když jsem mluvil o té anténě tak tady byla debata o jakési (prosím nechytat za slovíčko 8) ) neplnohodnoté špatně řešené koncepci. Tak jestli je to háklivé na různé polohy letadla v letu (myslím co se týká spojení vysílač- příjmač.)Hlavně u té 7k má jeden -cancour- :D ohledně diverzity.

Jenda
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#559 Příspěvek od JirkaA »

já jsem také myslel když jsem mluvil o té anténě tak tady byla debata o jakési (prosím nechytat za slovíčko 8) ) neplnohodnoté špatně řešené koncepci. Tak jestli je to háklivé na různé polohy letadla v letu (myslím co se týká spojení vysílač- příjmač.)Hlavně u té 7k má jeden -cancour- :D ohledně diverzity.

Jenda

Jeníku dovolím si upozornit (pokud to teda není pod tvoji rozlišovací úroveň) na drobný rozdíl použití přijímače bez diverzitního příjmu v něčem jako je helina nebo akrobat lítající kousek kolem hlavy, a použití ve velkém větroni se kterým se lítá opravdu podstatně dál.
OK2WY
JENDA01

#560 Příspěvek od JENDA01 »

JirkaA píše:

Jenda

Jeníku dovolím si upozornit (pokud to teda není pod tvoji rozlišovací úroveň) na drobný rozdíl použití přijímače bez diverzitního příjmu v něčem jako je helina nebo akrobat lítající kousek kolem hlavy, a použití ve velkém větroni se kterým se lítá opravdu podstatně dál.

Ahoj,
moje rozlišovací schopnosti mi říkají že -pan učitel - zase poučuje o tom co se děje v mé hlavě :D .Jinak ta otázka byla kladená v rovině obecné.
Nevím s čím kluci létají ,v čem to mají nainstalováno. Tak že toto hodnocení bych nechal na nich. To je pro mě hodnotnější než nějaké odborné teorie.

Jenda
Krtek
Kontaktovat uživatele:

#561 Příspěvek od Krtek »

takže přijímač s jednou antenou - helina průměr rotoru 1,6m , komplet v elektrice, pro autorotaci nastoupám tak, že to sotva vidim. Žádný problém - stačí to tak ?
Krtek
Kontaktovat uživatele:

#562 Příspěvek od Krtek »

dodatek - nedovolim si odhadnout jak vysoko toje.

Jiank jsem zkoušel i sprasit elektriku - přijímač na motor, pak na regl - a tak dál. Nic.

Ono je rozdíl jedna antena jako fous, a je rozdíl od anteny, která je použita u těchto přijímačů.

Prostě nemám problém, a to je pro mě podstatné :-)
1ondra9

#563 Příspěvek od 1ondra9 »

martys píše:připojoval jste se už někdo na Phoenix ?

Me to nende, sim vubec nedetekuje vysilac, kabel je OK, DX6i chodí bez problému.

Trochu jsem si s tim hral a zatim bezuspesne

nevíte někdo jak to vypadá s tímhle nebo nějaké vysvětlení - to by mě docela štvalo ..... :evil: :? :evil:
Naposledy upravil(a) 1ondra9 dne pon 02.11.2009 9:35, celkem upraveno 1 x.
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta :roll: ...)

T-rex 500 CF-> po ráně ->GF ;-)
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro) :)
JENDA01

#564 Příspěvek od JENDA01 »

Krtek píše:dodatek - nedovolim si odhadnout jak vysoko toje.

Jiank jsem zkoušel i sprasit elektriku - přijímač na motor, pak na regl - a tak dál. Nic.

Ono je rozdíl jedna antena jako fous, a je rozdíl od anteny, která je použita u těchto přijímačů.

Prostě nemám problém, a to je pro mě podstatné :-)

Ahoj,
já jsem se ptal právě proto že (moc -krát ověřeno praxí)teorie je tady od toho aby se- potvdila- nebo -vyvrátila-. Pak zůstanou jenom fakta. A o ty jde .

Jenda
martys

#565 Příspěvek od martys »

jak jsem psal, zadny problem behem letu nemam, ale litam s heli 1,7kg, rotor 1m a u sebe, max 20 m.

Co se tyce Phoenixu, tak pořad nechodím, ale psal jsem v pátek na jejich podporu, tak uvidím, možná to bude chtít jiný kabel. Zatím neodpověděli.
VBC Racing, Sanwa, Team Orion
1ondra9

#566 Příspěvek od 1ondra9 »

to s tou komunikací TX / simulátor je teda kapánek nedomr..í ale obávám se že to kabel neviřeší :?

tož to by měl nějaký ten ,,hekr" z USA poladit néé?

A jinak s propojenim ,,učitel - žák" zkoušel jste to někdo jak (jestli) to chodí?
Naposledy upravil(a) 1ondra9 dne pon 02.11.2009 9:35, celkem upraveno 1 x.

AURORA 9
Honzabr

#567 Příspěvek od Honzabr »

Nepropadejte panice.Běžně Auroru připojuju k Phoenixovi. Až přijdu odpůldne z práce domů tak Vám to popíšu.Teď makám jako idiot :roll:
martys

#568 Příspěvek od martys »

no super, me totiž Auroru simulator vůbec nedetekuje
VBC Racing, Sanwa, Team Orion
1ondra9

#569 Příspěvek od 1ondra9 »

Honzabr píše:Nepropadejte panice.Běžně Auroru připojuju k Phoenixovi. Až přijdu odpůldne z práce domů tak Vám to popíšu.Teď makám jako idiot :roll:

tak že by som nebol sám kto maká ako .......??? teraz ma nič nenapadá
:D
jinak kdybys pak poreferoval jak s A9 na kabel byl by jsi vela laskavy

AURORA 9
Black
Kontaktovat uživatele:

#570 Příspěvek od Black »

Když už tady probíráte připojení k počítači,tak prosím poraďte,kterej kabel k Auroře koupit,abych se připojil k Windows 7.Já používám kabel Setronic a ten mi funguje jenom v XP-čkách,který mám souběžně s Windows 7 jen kvůli tomu kabelu.Zkoušel jsem ho i ve Vistách a tam taky nešel.
Zamčeno

Zpět na „Vysílače“