jarda19 píše:Tak jsem dneska předělal antény X6R v Betě, dal jsem je do trupu těsně pod kabinu vodorovně a kolmo na sebe.
Natočil jsem log. myslíte že výpadky RSSI až téměř k 0 jsou normální ???
První výpadek je ve výšce 200m. Druhý a třetí výpadek je v bezmotorovém letu a ve výšce kolem 50m. A čtvrtý výpadek ve výšce 100m a bezmotorovém letu.
Skús na tom istom mieste trebárs X8, alebo X4 - Mne to pripadá, že tie sú na tom lepšie.....
Je možné, že máš zarušený priestor.... Mal som podobné problémy - výpadky na tých istých miestach vo vzdialenosti 50-100m. Vo večšej vzdialenosti to bolo OK. Lietal som aj s GPS, aby som nemusel odhadovať....
Kolega má teraz novú TGY a má podobné alarmy. Mám okolo plochy dve BTSky a niekoľko Wifin s vyhuleným výkonom.... Čo s tým??? Lietam nepadám neriešim....
Ale určite je rozdiel medzi X6 a X8 - neviem či v meraní, alebo v citlivosti? ale RSSI mám u nich vyššie....
Dosť som tu o tom písal dávnejšie - sú tam logy aj so vzdialenosťami... Nevydumal som nič...
Na X6kách som laboroval s anténami - menil smeroval - nevymyslel som nič nové....