Mobius kamera

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Odpovědět
Zpráva
Autor
toty

Re: Mobius kamera

#541 Příspěvek od toty »

Kupoval jsem na ebay a nic neplatil... Takze bych znova sel do ebay z ciny
Srážka s blbcem je problém, ale srážka s blbcem v zrcadlovém bludišti je neřešitelný problém..
kroxigor

#542 Příspěvek od kroxigor »

hanessh4 píše:Zdravím,

plánuji také koupit mobiuse. Projel sem tohle dlouhé téma a chtěl bych se zeptat, kde byste dnes mobiuse kupovali?

Na HK bych počítám určitě platil dph nebo clo, na ebay (http://www.ebay.com/itm/Mobius-ActionCa ... OC:US:3160) - někteří psali že neplatili, správně by se platit mělo - stejně to jde z číny.
Pak ještě někdo kupoval na bang good v uk warehouse - (http://www.banggood.com/Mobius-Action-C ... 17817.html) tam by to měla být konečná cena.
A nakonec revotech?? (kde ale nemají standardní čočku..)

díky za vaše názory.

Kupoval jsem už 3ks a všechny na revotech.cz výhoda je rychlá dodávka
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
kroxigor

#543 Příspěvek od kroxigor »

Robinsson píše:Jenom se chci zeptat jak dlouho vám vydrží mobius natáčet na nejvyšší kvalitu

Lehce přes hodinku. Jednu baterku jsem, ale už reklamoval, protože nevydržela téměř nic.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
hanessh4

#544 Příspěvek od hanessh4 »

a co to označení v3? To mají snad jenom na revotech, nikde jinde sem to neviděl...
Dargen

#545 Příspěvek od Dargen »

NOVÁ VERZE KAMERY – Nová LED dioda, board V3, větší baterie 820 mAh.  Přímo první věta na stránkách revotechu
To samé mají napsáno na svém facebookovem profilu včetně par fotek střev kamery
Requiescant in aerem
kroxigor

#546 Příspěvek od kroxigor »

Mobius V3
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AT2BV5qUfZM[/youtube]
hanessh4

Mobius kamera

#547 Příspěvek od hanessh4 »

Dargen: jojo to sem na revotech cetl. Me slo spis o to jak je identifikovat kdyz neni verze napr. na ebay identifikovana - nebo jestli se jiny verze nez 3 treba uz posledni rok neprodavaji...
Diky za video.
Dargen

#548 Příspěvek od Dargen »

Napiš prodejci :-D a nebo si porid vesteckou kouli :-D
Requiescant in aerem
jindraj
Kontaktovat uživatele:

#549 Příspěvek od jindraj »

hanessh4 píše:Dargen: jojo to sem na revotech cetl. Me slo spis o to jak je identifikovat kdyz neni verze napr. na ebay identifikovana - nebo jestli se jiny verze nez 3 treba uz posledni rok neprodavaji...
Diky za video.

nevím od kdy se V3 prodávají, ale rok to jistě není. Kupoval jsem cca v srpnu/září a to byly určitě jen V2. Podle toho popisu by zvenčí měl být patrný mj. větší a jinak tvarovaný otvor stavové diody. Na V2 je to malá kruhová dírka. Na V3 je to o poznání větší obdélník. Otázkou je, nakolik se někdo kdo si nedal práci s popiskem, bude lámat hlavu s updatem fotek z V2 na V3 kvůli téhle zvenčí opravdu kosmetické prkotině.
hanessh4

#550 Příspěvek od hanessh4 »

Jj přesně to mám na mysli, další věc, že ani přeprodejce pokud se tím nespecializuje, nemusí mít o nějakých verzí potuchy.
Virtual

#551 Příspěvek od Virtual »

hanessh4 píše:Me slo spis o to jak je identifikovat kdyz neni verze napr. na ebay identifikovana - nebo jestli se jiny verze nez 3 treba uz posledni rok neprodavaji...

Na RCgroups je dlouhé vlákno, kde jsou na začátku mimo jiné oficiální prodejci, tam máš asi největší šanci...
hanessh4

#552 Příspěvek od hanessh4 »

super! dík za info.
Marek_Km

#553 Příspěvek od Marek_Km »

Marek_Km píše:Teď jsem si objednal jak 820 mAh baterku, tak i ten kapacitor. Ten bych použil v případě, že bych je vozil v autě. Už před časem jsem vyhodil autokameru. Už měla špatný obraz, občas nenahrávala, prostě dosloužila.
Oboje za necelé 3 stovky z BG.

Tohle jsem na Banggoodu objednával 13.12. Dnes to dorazilo, ale jen baterka, kapacitor ne. Oboje to vyšlo na 275 Kč. Přitom v emailu byly obě věci. Napsal jsem jim a jsem zvědav, jak to vyřeší. Když tak ještě můžu otevřít spor na Paypalu, ne?
Asek
Kontaktovat uživatele:

#554 Příspěvek od Asek »

Nemohli to rozdělit do dvou zásilek? Každá věc jde třeba odjinut. DX to tak dělá. Nedávno mi poslali dvě úplně stejné věci každou zvlášť v rozmezí dvou dnů.
Futaby T14SG, T9CP+Duplex, FC16+FrSky
už jen elektry, LMS Beckov
Marek_Km

#555 Příspěvek od Marek_Km »

Jo tak to teda netuším, bylo to v jedné objednávce. Teď jsi mě dostal.
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“