DJI0300 - DJI - F300 Phantom RC set kvadrokoptéry 2.4GHz
Re: DJI0300 - DJI - F300 Phantom RC set kvadrokoptéry 2.4GHz
@ditri: dík za rozšíření obzorů. Snad nám admini prominou, že se tu malinko řešilo něco jiného. Já už jsem tu psal, že loni na jaře jsem s RC začínal malým vrtulníčkem, pak koupil lehounkou quadru Blade MQX, kterou řídím s Dx6i a na ni nedám dopustit taky, protože doma a v bezvětří lítá skvěle, prakticky denně s ní trochu zalítnu. Jenže na venek do větru s ní nejde. Šel jsem tedy do Phantoma a byl jsem fakt nadšený, jak to v pohodě lítá i ve fakt velkém větru. I když mi jeden uletěl a nenašel se, bylo to silnější než já a já šel do něj zas. Nekupoval jsem jej kvůli točení, to mě zas moc nebere, jen něco málo jsem zkoušel malou klíčenkovou kamerkou. Hlavně jsem jej chtěl na poletování a pak na FPV, ale kvůli výdajům s koupí toho druhého už na to letos nedojde. Tak snad příští rok. Jinak Ty jsi ze Zlína?
- gardenroute
Hmmm, co dodatditri píše:....Tomu který svého ptaka si toliko povazuje: Diky tez za info byt mentorskym tonem....
Uzij si Spidex
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Gardenroute, děkuji za cenné informace 
ditri píše:Troll: Diky za info. Antenu tedy dam horizontalne. Me se vice libila dolukdyž jsem s tim ruzne experimentoval. Za dlouhych zimnich veceru mozna nejakou antenu ukutim...
Jak říká Mrazík, : Ach Ivana , Ivane, vůbec nic jsi nepochopil.
gardenroute píše:... Nejake dalsi info, linky ?
Hledej na Rcgroups příspěvky od chlápka IBCrazy. To je takový anténový génius a dal tam už spoustu návodů nejenom na různé antény, ale i na další vybavení pro FPV.
Namátkou jedna anténa zde : http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1377791
Marku: jo okoli. Jinak ja cetl včera celou tu tvou peripetii a tedy nic příjemného - desive je na tom to, ze proste jen tak zmizel - me pak napadlo jak jsi psal, ze v okoli byl rybnik ci co jestli to nepristalo nouzove a nesedlo to do nej. Protože když to nenasel kamos s copterou ani na padaku ......Mozna ještě udelat si turu na podzim jak opada listi. Podle me není třeba stresovat. Když clovek dela něco co ho bavi občas litaji trisky a nic není zadarmo. A phantom je dobry stroj. Da se z nej dostat profi výsledek takze co. Třeba se podari a nejak se zaplati sam (bojim se to rozvadet kvůli doložce X ci co to je) ale pokud nechces investovat do stroje tak muzes třeba zkusit zacit trosku strihat video coz je rub tehle fantomí mince.
Gardenroute: Diky za info a mir. Kadzopadne jestli to proběhne. Furt to bude Phantom
jen v jinem baleni
Jestli to klapne poslu nejake výsledky at mi je rozcupujes
Troll: Dam ji dolu a nebudu studovat mam uz ted hlavu jak baloon - spokojim se s tim, ze funguje na doporuceni zkusenych
Gardenroute: Diky za info a mir. Kadzopadne jestli to proběhne. Furt to bude Phantom
Troll: Dam ji dolu a nebudu studovat mam uz ted hlavu jak baloon - spokojim se s tim, ze funguje na doporuceni zkusenych
Naposledy upravil(a) ditri dne pon 02.09.2013 22:44, celkem upraveno 1 x.
@ditri: rybník byl za mnou, koptéra v dálce přede mnou a letěla směrem ode mně v dáli... směrem přes řeku Moravu a tak no. Kontaktoval jsem čirou náhodou nějakého Tomáše Klapera od nás z Km. Je mistr v paraglidingu a přesto to nenašel. Já v to ani nedoufal. Říkal, že už takhle hledal nějaká letadla a tak, ale tohle je prostě malé no. Baterka byla nabitá, mohlo to doletěl daleko... Co už. Aspoň, že mám teď s čím lítat. 
- gardenroute
Mozna, ze tomu, co jsem napsal ja predtim nerozumel (asi malo polopaticke) : "Ta zakladni rovna (svisla orientace), vsesmerova je dobra tak akorat na nejake testy a zacatek"Troll píše:Jak říká Mrazík, : Ach Ivana , Ivane, vůbec nic jsi nepochopil.. Já ale nepsal vůbec nic o tom, že máš dávat anténu horizontálně
.
Byl asi tak zaujaty tim svym ptakem, ze zapomel rozeznavat co je svisla a vodorovna orientace
- gardenroute
Jo, toho znam, hlavne jeho navrhy. Ten Ital Tony z Miami to dela (delal) dle jeho navrhu a s jeho posvecenim, nedostal ale zatim povoleni k praci, tak to zastavil, vc. me jiz zaplacene antenyTroll píše:Hledej na Rcgroups příspěvky od chlápka IBCrazy. To je takový anténový génius a dal tam už spoustu návodů nejenom na různé antény, ale i na další vybavení pro FPV.
Mily granderoupe. Koukam, ze ti to nedalo a jeste sis na zaver rejpnul. Hod sem prosim nejake SVE HEZKE VIDEO - at vidim, ze taky něco umis. Mimo to ptakovani...
Admini fora mozna budou pyskovat, ze se ozyvam - ale par lidi mi psalo, ze je podobne stiraci odpovedi dokonale odradily od jakýchkoliv dotazu a moje identita je tady stejne jako jako kdekoliv jinde ve virtualu odolna vuci banum
protože je bezcenna
Peace
Admini fora mozna budou pyskovat, ze se ozyvam - ale par lidi mi psalo, ze je podobne stiraci odpovedi dokonale odradily od jakýchkoliv dotazu a moje identita je tady stejne jako jako kdekoliv jinde ve virtualu odolna vuci banum
Peace
- gardenroute
ditri píše:...Mily granderoupe. Koukam, ze ti to nedalo a jeste sis na zaver rejpnul. Hod sem prosim nejake SVE HEZKE VIDEO - at vidim, ze taky něco umis. Mimo to ptakovani...
Admini fora mozna budou pyskovat, ze se ozyvam - ale par lidi mi psalo, ze je podobne stiraci odpovedi dokonale odradily od jakýchkoliv dotazu a moje identita je tady stejne jako jako kdekoliv jinde ve virtualu odolna vuci banumprotože je bezcenna...
Ty jsi ale opravdu nevdecnik, pote co ti jako jediny souhrnne tady poradim v tvych otazkach, se kterymi by te jinde vyhodili (nebot odpovedi na ne byly o par stranek bud primo zde, nebo na par kliknuti klavesnice), me jeste jizlive oznacis jako "toho, ktery..." a doprovodis poznamkou o nejakem mentorovani, a opakovane (umyslne ?) komolis muj nick.
A "rejpnuti" (mimoch., kdopak s tim rejpanim zacal ?) - kdyz jsem Ti jen pripomel, ze jsem Ti poradil dobre (prut antena svisle), ale stejne dekujes "Trollovi" (ktery psal me o necem jinem), a nakonec to chtel stejne udelat blbe ? To se snad ani neda uz komentovat...
A ta vyzva "Hod sem prosim nejake SVE HEZKE VIDEO - at vidim, ze taky něco umis" ? No, nemyslim, ze jsem zrovna tobe povinovan takto neco dokazovat...
Nicmene se zkus podivat opravdu tech par stranek zpet, mozna tam najdes nejen nejake to me trochu koukatelne video (jedno z nich ma za tech par tydnu 4.500 navstev), ale i uzitecne informace, ktere si tady slusne, bez emoci a pohodove vymenujeme.
urobil som mensie video o meste kde zijem. Phantom - Zenmuse - GoPro H3 BE - FPV. chyba mi este packa na ovladanie naklapania kamery, takze este stale to nie je ono.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BnYu52xZ5R0[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BnYu52xZ5R0[/youtube]
P1, P2, P3P
www.youtube.com/tomi79rv
www.youtube.com/tomi79rv
- gardenroute
Moc hezke video, ale nemas nejaky problem s renderingem sve strihu, protoze i v 1080p je to dost rozmazane ?
gardenroute píše:Moc hezke video, ale nemas nejaky problem s renderingem sve strihu, protoze i v 1080p je to dost rozmazane ?
dakujem! robil som to vo vegas pro 12 a datovy tok som neubral. v niektorych zaberoch to moze mat nizsiu kvalitu, lebo vrtula mi vliezla do zaberu, tak som ten zaber roztiahol (takto vlastne umelo musel dopocitat pixle). na TV ked si to pozriem je to zase nieco ine - krajsie. musim pozriet original a porovnat ci je tam rozdiel
- tak nedalo mi to a porovnal som z netu zaber a original z kamery bez uprav. je tam viditelny rozdiel, takze asi pri tom renderingu predsa klesla kvalita...
obrazky: najprv youtube, original a po renderingu
bohuzial obrazok mi to tu neda vo vacsej kvalite... takze tazko porovnate. ale ako som si porovnal sam, tak uz ani na youtube to nie je rovnake...
Naposledy upravil(a) tomi79rv dne čtv 05.09.2013 20:44, celkem upraveno 2 x.
P1, P2, P3P
www.youtube.com/tomi79rv
www.youtube.com/tomi79rv
tomi79rv
Pěkné video, můžeš mi říct nastavení GoPro kamery pro natáčení? Zkouším optimální nastavení a potřeboval bych poradit.
Pěkné video, můžeš mi říct nastavení GoPro kamery pro natáčení? Zkouším optimální nastavení a potřeboval bych poradit.