Byl bych taky nastvany, ale delam s pocitacema a vim ze sd karta neni zas tak spolehlivy medium. Zalezi na znacce a pod ...
Horusem to dle me asi nebude, kdybys ji dal do pc verim se muze podarit ztraceny soubor nacist.
Iphony treba sd nepodporuji a i proto jsou spolehlivejsi nez mobily s sd kartama ...
Tomas
seltino píše:Neměl co ukládat žádné změny jsem nedělal, chyba karty se mi moc nezdá, model tam je jako model 4, ale komplet vyresetovany. Tohle se mi moc nelibi
Extra EME60, PA18 EME60, Citabria DLE30, vše na FRSKY X20 TANDEM ( ͡° ͜ʖ ͡°)
V tomto udelalo OpenTX chybu, Horus ma inteni pamet 16MB kterou pouziva FrSkyOS ale OpenTx ji nepouziva. Ta interni ma samozrejme podstatne vyssi zivotnost.
RCStudio píše:V tomto udelalo OpenTX chybu, Horus ma inteni pamet 16MB kterou pouziva FrSkyOS ale OpenTx ji nepouziva. Ta interni ma samozrejme podstatne vyssi zivotnost.
Selti, modely a nastavení radia se tě při každým odpojení od PC samy ptaj, jestli chceš změnu uložit někam na disk. Já tím pádem mám v PC stále zálohu, takže to mrsknout zpátky do rádia je otázka třech kliknutí, nemáš to někde v PC?
Frsky X10S Carbon Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Po letní pauze od internetu se musím podělit o zkušenost s RCstudiem. Měl jsem mechanický problém (možná i vlastní vina). Po tlf. rozhovoru jsem měl druhý den ve schránce nový díl a zdarma . Děkuji.
Nazdar... Narazil som na problém v OpenTX - konkrétne v simulátore telemetrie...... V rádiu mám na vstupe nastavené meranie napetia cez A2 a A3. Na vstupe A2 sa dá zadať napetie aj s desatinnými miestami, cez A3 - len celé čísla. Na A3 je v rádiu nastavené 2 des miesta - v telemetrii desatiny neberie... a tlačítkom +- skáču po jednotkách...
Prosím o pomoc, mám Horus X10 s OS Frsky, dnes jsem chtěl změnit na Open TX. Propojím Horus s PC přes USB, zapnu program Companion a chci zazálohovt OS z Horusu na PC, naskočí hláška: "vaše rádio není připojeno k USB nebo není inicializován ovladač" a je vymalováno. Při tom v PC "tento počítač" vidím jak SD kartu v Horusu, tak i vnitřní paměť, což znamená, že propojení USB funguje. Další problém, když chci z Horusu v Companionu zazálohovat pam. kartu SD, ta se zase napíše hláška"karta SD nenalezena". Co mám dělat, nechybí ovladač pro windows 10? Díky za odpovědi
jony85 píše::cry: Prosím o pomoc, mám Horus X10 s OS Frsky, dnes jsem chtěl změnit na Open TX. Propojím Horus s PC přes USB, zapnu program Companion a chci zazálohovt OS z Horusu na PC, naskočí hláška: "vaše rádio není připojeno k USB nebo není inicializován ovladač" a je vymalováno. Při tom v PC "tento počítač" vidím jak SD kartu v Horusu, tak i vnitřní paměť, což znamená, že propojení USB funguje. Další problém, když chci z Horusu v Companionu zazálohovat pam. kartu SD, ta se zase napíše hláška"karta SD nenalezena". Co mám dělat, nechybí ovladač pro windows 10? Díky za odpovědi
Chlapi, mám dotaz z trochu jiného soudku. Je prosím vás čitelný display Horusu i na slunci? Čtyři roky lítám bez jediného problému s Turnigy i10, ale display tohohle rádia není na slunci vůbec čitelný. Po letech uvažuji o změně rádia a díky výbavě vysílače a cenám přijímačů mi Frsky vychází jako jasná volba. Díky
Martin_HU píše:Chlapi, mám dotaz z trochu jiného soudku. Je prosím vás čitelný display Horusu i na slunci? Čtyři roky lítám bez jediného problému s Turnigy i10, ale display tohohle rádia není na slunci vůbec čitelný. Po letech uvažuji o změně rádia a díky výbavě vysílače a cenám přijímačů mi Frsky vychází jako jasná volba. Díky
Displej je na slnku dobre čitateľný ... a navyše je aj hlasový výstup - to je podstatne výhodnejšie.... nepotrebuješ sa na displej pozerať...
jony85 píše::cry: Prosím o pomoc, mám Horus X10 s OS Frsky, dnes jsem chtěl změnit na Open TX. Propojím Horus s PC přes USB, zapnu program Companion a chci zazálohovt OS z Horusu na PC, naskočí hláška: "vaše rádio není připojeno k USB nebo není inicializován ovladač" a je vymalováno. Při tom v PC "tento počítač" vidím jak SD kartu v Horusu, tak i vnitřní paměť, což znamená, že propojení USB funguje. Další problém, když chci z Horusu v Companionu zazálohovat pam. kartu SD, ta se zase napíše hláška"karta SD nenalezena". Co mám dělat, nechybí ovladač pro windows 10? Díky za odpovědi
Ešte ma napadlo.... Ak chceš kopírovať súbory z rádia .... pripájaš rádio k USB zapnuté..... Ak chceš flashovať FW - pripájaš ho k USB vypnuté.... vtedy je podstatný ovládač pre win.....
Martin_HU píše:Chlapi, mám dotaz z trochu jiného soudku. Je prosím vás čitelný display Horusu i na slunci? Čtyři roky lítám bez jediného problému s Turnigy i10, ale display tohohle rádia není na slunci vůbec čitelný. Po letech uvažuji o změně rádia a díky výbavě vysílače a cenám přijímačů mi Frsky vychází jako jasná volba. Díky
Lietam s i10 a kolega s Horusom. Displej je na Horuse neporovnateľne lepší ako na mojej i10 + Horus má hlasový výstup, čo je veľmi užitočná funkcia.
automet píše: Lietam s i10 a kolega s Horusom. Displej je na Horuse neporovnateľne lepší ako na mojej i10 + Horus má hlasový výstup, čo je veľmi užitočná funkcia.