Helimaniacs Team Brno IV
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Helimaniacs Team Brno IV
Konečně mám všechno přepípaný do DX8
Ale že jsem se zapotil 
Jdete někdo zítra dopo nebo snad už ráno ?
Jdete někdo zítra dopo nebo snad už ráno ?
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
Sel bych ,ale uz mam jen jednu helinu schopnou litat
... tak musim opatrne 
Jdu brigádně přivydělávat tvrdou bémiše měnu
V nedě-li, budě-li počasí , ráno v Penaxův čas - k závoře.
V nedě-li, budě-li počasí , ráno v Penaxův čas - k závoře.
Jj. Subotnik i nedělnik . Počasí domluvím. 
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
Jóóó - zeby pan Prtka - rosnička 
No dnes mám splněno 
Futaba
Futaba
prtka píše:No dnes mám splněno
Ja taky. Po prvnim padu jsem Extru jeste nahrubo slepil, ale po druhem uz to nemelo cenu. Z dnesniho politani si beru velke ponauceni.
Budu muset do naradi jeste pribalit igelitku
Karle, už vím cos myslel, když jsi mluvil o tom, že u HC pohneš jedním posuvníkem a po***eš další tři
Dneska asi vymlátím 6S balík jen hraním si s cyklikou na stole 
Tom
Zkoumejte, zkoušejte....
Já pak šežeru s chutí plody vašeho snažení
(hymbajs s tím ptákem Pelikánem-už abych měl ten koverzní set)
Já pak šežeru s chutí plody vašeho snažení
(hymbajs s tím ptákem Pelikánem-už abych měl ten koverzní set)
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
baui píše:Karle, už vím cos myslel, když jsi mluvil o tom, že u HC pohneš jedním posuvníkem a po***eš další tři![]()
![]()
Dneska asi vymlátím 6S balík jen hraním si s cyklikou na stole
To jedním posuvníkem po***eš jen tři? ..... nějak málo parametrů.
Zdravím všechny zdejšího klubu,
předem se omlouvám, že otravuji zde na Vašem vláknu. Jen se chci zeptat, kde chodíte lítat v okolí Brna, Zda-li někdo z Vás není z Líšně a nelítá poblíž. Rad bych se potkal s někým s Vás případně i dojel se kouknout na Vás, jak lítají opravdoví borci z Brna
Díky za info a ještě jednou se omlouvám, že otravuji na Vašem vláknu.
předem se omlouvám, že otravuji zde na Vašem vláknu. Jen se chci zeptat, kde chodíte lítat v okolí Brna, Zda-li někdo z Vás není z Líšně a nelítá poblíž. Rad bych se potkal s někým s Vás případně i dojel se kouknout na Vás, jak lítají opravdoví borci z Brna
Mrkni na N.H.L.Brno III, tam se nyní více domlouváme.
Chodíme s heli i křídly zatím na Slatině "k závoře" - mezi Švédskými valy a dálnicí.
Chodíme s heli i křídly zatím na Slatině "k závoře" - mezi Švédskými valy a dálnicí.
kisond píše:Zdravím všechny zdejšího klubu,
Přes zimu chodíváme " K závoře" . Pokud počasí dovolí sobota , neděle cca od 8 00 do oběda. Klidně se zastav. A nezapomeň si vzít něco na lítání
Futaba
Futaba
Ok rád se za Váma zítra zastavím. Jen ještě směle poprosím o nějakou přesnější polohu třeba GPS souřadnice nebo cokoli, abych to blíže identifikoval na mapě.
Děkuji.
Děkuji.