Vysílač JETI DC-16 (DS-16)

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
OldaS
Kontaktovat uživatele:

Re: Novy vysielac od JETI

#511 Příspěvek od OldaS »

creagel píše:... Ale co je pro me u Jeti naprosto spatne je komunikace se zakaznikem a marketing :(

Komunikace s ČESKÝM zákazníkem je vlastně nulová. Více informací o jejich nových produktech lze nalézt na zahraničních webech, ale to asi není zásluha Jeti.
Multiplex Royal Evo9 upgradované na Pro9 (fw 2.62) + 2,4GHz DuplexEX (Neboť jak praví Avenger: Duplexák nehádá Duplexák ví.)
elektromodely

#512 Příspěvek od elektromodely »

OldaS píše:
creagel píše:... Ale co je pro me u Jeti naprosto spatne je komunikace se zakaznikem a marketing :(

Komunikace s ČESKÝM zákazníkem je vlastně nulová. Více informací o jejich nových produktech lze nalézt na zahraničních webech, ale to asi není zásluha Jeti.

To zrejme nie je. A prečo je mimo ČR viac informácií, je hádam jasné...
georg
Kontaktovat uživatele:

#513 Příspěvek od georg »

Já chci říct jednu věc. Jako technik je chápu že se soustředí na vývoj, ale marketing který je v dnešním světě tak důležitý velice flákají.
Dneska jsem tam byl u stánku, všechno se zdálo být dobrý, ale jako obchodníci selhávají(Po technické stránce jsem byl spokojen). Tohle já nemůžu překousnout a dost mi to vadí.
Dnešní svět je takovej a musí se zařídit aby šli s dobou.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
stepacz
Kontaktovat uživatele:

#514 Příspěvek od stepacz »

tak jsem si to taky ošahal, po HW stránce se mi to zdá velmi dobré jak zpracováním designem i ergonomicky, klidně si dovedu představit že jako rádio mi to vydrží dalších 10-20let působí opravdu solidně a odolně, jako plus beru i absenci dotykového displeje, SW no v tomto se necítím v podstatě používám jenom takový to základní nastavení a vrťasy nelítám, ale co jsem zkoušel, tak sem se celkem rychle chytal. Takže jedíná vada na kráse je pro mě ten termín a marketing, kterej by pravda mohl být o dost lepší i když chápu kde na to teďka mají brát energii...., no aspoň tento rok ušetřím 25tis. Bravo Jeti!!!!
coro

#515 Příspěvek od coro »

georg píše:Já chci říct jednu věc. Jako technik je chápu že se soustředí na vývoj, ale marketing který je v dnešním světě tak důležitý velice flákají.
Dneska jsem tam byl u stánku, všechno se zdálo být dobrý, ale jako obchodníci selhávají(Po technické stránce jsem byl spokojen). Tohle já nemůžu překousnout a dost mi to vadí.
Dnešní svět je takovej a musí se zařídit aby šli s dobou.

Osobne si myslím že stačí dať predajcom dobrý rabat a marketing sa objaví sám - výrobca má vyrábať a predajcovia predávať.. Bez toho rabatu radšej ponúknu niečo iné a nijaký marketing to neprebije..
Pre väčšinu zákazníkov CZ a Sk, je ale často podstatnejšia cena než nejaký marketing (nepíšeme o vlastnostiach produktu ani jeho popredajnej podpore, ale o marketingu=reklame, a tá nie je nikdy zadarmo).
Hanyk
Kontaktovat uživatele:

#516 Příspěvek od Hanyk »

Ja vam to řikal !!! když koupit tak za rok! :wink: A neplacam tady rozumy na celou obrazovku.
v provozu-Miles Magister 3,2 m,ZDZ50ng, Ka6e 4200mm, Avia BH3 2700mm a ruzne poletuchy +Aurora9
FlyBear

Re: Re: Novy vysielac od JETI

#517 Příspěvek od FlyBear »

Hanyk píše:Ja vam to řikal !!! když koupit tak za rok! :wink: A neplacam tady rozumy na celou obrazovku.

Já bych to upřesnil: za rok od uvedení na trh :)
stepacz
Kontaktovat uživatele:

#518 Příspěvek od stepacz »

vy jste teda chytráci :D
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#519 Příspěvek od TomasC »

Tak pokusím se dát nějaké reálné informace......

Mrkněte na fotky. Ty řeknou více než dlouhá povídání. Hrál jsem si s tím docela dlouho.
(děkuji formě JETI, že jsem mohl usednout na židličku)

U obrázku bude nějaký popisek, tak si ho přečtěte !!!! Než se zeptáte.

Za sebe mohu říci, že jsem k tomu přistupoval tak, že jsem porovnával s FUTABOU T-14 MZ. Stylem má/nemá, jde/nejde, atd...
Přílohy
Vypínače jsou na konektorech, takže lze vše přizpůsobit osobním potřebám a preferencím. Viděl jsem dvou, tří polohové s krátkou i dlouhou pákou a "učitel-žák" s dlouhou.
Vypínače jsou na konektorech, takže lze vše přizpůsobit osobním potřebám a preferencím. Viděl jsem dvou, tří polohové s krátkou i dlouhou pákou a "učitel-žák" s dlouhou.
Vlevo nahoře je vidět konektro pro přepínač v kniplu, vpravo microSD karta na data pro modely, i ukládání dat z telemetrie. Povolením imbusů je možno natočit knipl. Případně změnit MÓD!! práce na 2min!!
Vlevo nahoře je vidět konektro pro přepínač v kniplu, vpravo microSD karta na data pro modely, i ukládání dat z telemetrie. Povolením imbusů je možno natočit knipl. Případně změnit MÓD!! práce na 2min!!
Vyfrézované křižáky, uložené v ložiskách, všechno na imbusech. Magnetické snímače. Dle mě se jedná o nezničitelnou část vysílače.
Vyfrézované křižáky, uložené v ložiskách, všechno na imbusech. Magnetické snímače. Dle mě se jedná o nezničitelnou část vysílače.
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#520 Příspěvek od TomasC »

A něco o SW.

Co jsem viděl mě DOST nadchlo. Je tam pár mušek, ale celkové směřování vypadá naprosto SUPER!!

Opět pár obrázků. Upozornil bych, že jsem měl anglickou verzi SW a žádný návod.
Přílohy
5 plnohodnotných letových módů. (teď mě napadá, zda nejsou další na další obrazovce, nevím)
5 plnohodnotných letových módů. (teď mě napadá, zda nejsou další na další obrazovce, nevím)
Nastavení FS na úrovni serva, s vyčkáváním (informace se z vysílače &quot;překopíruje&quot; automaticky do přijímače).<br />Nastavení rychlosti serva.
Nastavení FS na úrovni serva, s vyčkáváním (informace se z vysílače "překopíruje" automaticky do přijímače).
Nastavení rychlosti serva.
Nastavení jednotlivého serva. Velmi široké, nenapadá mě nic, co by šlo přidat.
Nastavení jednotlivého serva. Velmi široké, nenapadá mě nic, co by šlo přidat.
Zcela volné přiřazení funkcí, funkce je možno přejmenovat dle libosti. Přiřadit ovladače a trimy.
Zcela volné přiřazení funkcí, funkce je možno přejmenovat dle libosti. Přiřadit ovladače a trimy.
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#521 Příspěvek od TomasC »

A další sada obrázků...
Přílohy
Takto pak vypadá obrazovka vysílače (další časovače jsou na další stránce)
Takto pak vypadá obrazovka vysílače (další časovače jsou na další stránce)
Zcela libovolně časovačů, Já jsem si řekl, že vystačím se sedmi :-)
Zcela libovolně časovačů, Já jsem si řekl, že vystačím se sedmi :-)
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#522 Příspěvek od TomasC »

A naprostou bombu jsem si nechal na KONEC.

8 SERVOVÁ odtokovka
2 serva na VOP
2x BRZDY

Tak takto může vypadat model. Moje T14 to má zcela stejně. :oops:

edit: samozřejmě, že to umí i jednodušší odtokovky (od jednoho serva křidélek) a motýla.
Přílohy
8 SERVOVÁ odtokovka
8 SERVOVÁ odtokovka
creagel

#523 Příspěvek od creagel »

TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#524 Příspěvek od TomasC »

Určitě by to chtělo trošku více proklikat a vyzkoušet s reálným modelem, ale mě se to opravdu líbí.

Když to vidím, tak já osobně rád dopřeju pracovníkům JETI dostatek času. Výsledek bude stát za to.

Mám "předběžně" domluveno nějaké video z programování. Je něco co by RCmaniaky obzvláště zajímalo na SW??
creagel

#525 Příspěvek od creagel »

TomasC píše:Určitě by to chtělo trošku více proklikat a vyzkoušet s reálným modelem, ale mě se to opravdu líbí.

Když to vidím, tak já osobně rád dopřeju pracovníkům JETI dostatek času. Výsledek bude stát za to.

Mám "předběžně" domluveno nějaké video z programování. Je něco co by RCmaniaky obzvláště zajímalo na SW??

Ac jsem si to tam ve ctvrtek nejakou chvilku zkousel, tak jsem nemel cas vyzkouset programovani letovych rezimu a jejich prepinani - to by zajimalo me.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“