Turnigy 9X 9Ch

Vše o TURNIGY 9X. Programování, úpravy HW i SW této vysílačky
Zamčeno
Zpráva
Autor
arda1
Kontaktovat uživatele:

#511 Příspěvek od arda1 »

Tak jsem zvědavý co mu poraděj ..... http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom1. ... ec=1221598 :lol: :lol: :lol:
ICQ 638556901
Root
Kontaktovat uživatele:

#512 Příspěvek od Root »

arda1 píše:Tak jsem zvědavý co mu poraděj ..... http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom1. ... ec=1221598 :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
graup15

#513 Příspěvek od graup15 »

Co by nic. Zase se to zvrhne v kokotskou nic neříkající blábol.
a) Tenhle set Turnigy X9 mám taky, resp jsem to pořizoval pro bráchu na řízení Mentora. A funguje to výborně. Nikdo neví jak dlouho, ale to nevím ani u Futaby co mám já.
b) Stálo to naprosto směšné peníze, tak by to člověk měl tak brát. Je to hračka co má divný, ale funkční soft. Ale funguje. Co víc od toho chtít.
c) Není málo případů, co mají rádio za 20 litrů a stejně model rozšlehali (viz nejznámější český turbínář), takže to, že mám asi nej systém, naprosto nic nezaručuje. Jen snižuje pravděpodobnost kolapsu.
d)Obecně se na diskuzích z 80% naplká hromada blbostí, přitom stačí trocha selského rozumu a dostatek informací (které se dají na webu lehce dohledat) a není problém vcelku úspěšně provozovat létající aparáty.
Dalibor
king

#514 Příspěvek od king »

V neděli večer jsem byl se spolužákem z průmyslovky vypustit poprvé (úspěšně) do vzduchu jeho Blaníka L-13 http://www.flickr.com/photos/24363725@N03/sets/72157619089472454/?page=2 Naprosto jsem se ujistil, že pro moje EPP letadla je TH9x naprosto přiměřená vysílačka, ale byla by naprosto nepřiměřená pro jeho letadlo z úplně jiné kategorie, do které se já nedostanu a ani nechci dostat (pokud se to jednou nepřihodí mým dětem), protože provozovat tak drahé věci ve vzduchu si nemohu dovolit a ani je nemohu provozovat nad loukami na chatě. Naopak jeho vysílačka by byla zajisté přehnaný luxus pro mě.
graup15

#515 Příspěvek od graup15 »

Jů..to je Michal (klobouk) Doležílek..
Už jsem koukal na to video :-) Blaník se zajímavým zvukovým projevem. Připoměl jsem si doby prvomájových průvodů..jak tam chrastili mávátka :-)
Jinak cena za (něco) je vždy daná hlavně tím, jak moc to člověk chce. Odpustíš si masíčko, pivečko, pišingr (najde se hodně věcí , které nejsou nutné). A pak ti zbyde i na dražší vysílač (který nakonec taky není nutný).
A jak píšeš, máš chatu..takže si de fakto milionář :-) A nad loukami u chaty se dá provozovat hodně velký model, jen se musí zvolit správný. :-)
arda1
Kontaktovat uživatele:

#516 Příspěvek od arda1 »

king píše: Naopak jeho vysílačka by byla zajisté přehnaný luxus pro mě.
Mohu vědět co má za soupravu?
ICQ 638556901
graup15

#517 Příspěvek od graup15 »

arda1 píše:
king píše: Naopak jeho vysílačka by byla zajisté přehnaný luxus pro mě.
Mohu vědět co má za soupravu?

To co má kde kdo :-) T12FG ..Futaba not FASST, transmiter 35MHz native :-)
PS..Já mám T8FG a díky přátelům za cenu kterou nemohu zveřejnit :-)
king

#518 Příspěvek od king »

graup15 píše:..takže si de fakto milionář ...
haha, není chata jako chata, úplně stejně jako není letadlo jako letadlo.... s dovolením jsem kliknul na tvůj profil a na odkazu zahlédl letadlo, které jsem viděl několikrát na tomto videu a věz, že se mi tajil dech. http://www.vimeo.com/10427651 k tomuto letadlu také Th9x jaksi nepatří. Michalův dům hlídá velký zlý pes, takže bych mohl prozradit co má za vysílačku, ale...
Martin
graup15

#519 Příspěvek od graup15 »

king píše:
graup15 píše:..takže si de fakto milionář ...
haha, není chata jako chata, úplně stejně jako není letadlo jako letadlo.... s dovolením jsem kliknul na tvůj profil a na odkazu zahlédl letadlo, které jsem viděl několikrát na tomto videu a věz, že se mi tajil dech. http://www.vimeo.com/10427651 k tomuto letadlo také Th9x jaksi nepatří. Michalův dům hlídá velký zlý pes, takže bych mohl prozradit co má za vysílačku, ale...
Martin

Dofám, že jsi to s tím milionářem vzal jako forek. To já kolikrát říkám ženě, že jsme milionáři..neb vlastníme byt v osobním vlastnictví :-) :-)
To víš že bych Vikinga Turnigy neřídil..i když šlo by to :-)
king

#520 Příspěvek od king »

graup15 píše:... milionářem vzal jako forek.....
Ani mě nenapadlo, že by někde vanul zlý úmysl, žádná starost.
Beztřídní společnost je komunistický výmysl. Budou vždy majitelé Futab a majitelé Turnigy. Když se zástupci obou skupin vyrovnají se svým údělem a budou přát těm druhým, tak všichni budou spokojeni tam kde jsou. :wink:
Nájemce státního bytu. :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) king dne stř 04.08.2010 18:46, celkem upraveno 3 x.
were
Kontaktovat uživatele:

#521 Příspěvek od were »

No on clovek co ma treba 3+1 v Praze a k tomu slusne auto, uz je urcite ne milionar, ale multimilionar :D Mozna ani nemusi mit to auto, i ten byt je asi dost pravdepodobne pres 2m...
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Matouš

#522 Příspěvek od Matouš »

Tak jsem si dnes v HK Turnigy 9X objednal. Doufám, že nebudu litovat. Každopádně pro houbolety které provozuju bude stačit. Na jaře až přídou nějaké finance si chci koupit Auroru a Turnigy bude mít syn. A nebo bude 2.Turnigy :D . Uvidíme, hlavně abych nemusel řešit reklamaci. Škoda že neměli skladem Rx. Když jsem objednával Tx v 13:45 měli ještě 41ks, teď už jen 14ks (16:09). Nyní mám Spektrum DX 5e a tak se těším na paměti pro modely. Tak mi prosím držte palce ať Turnigy šlape. Na reklamaci bych asi neměl sílu.
Mlhos
Kontaktovat uživatele:

#523 Příspěvek od Mlhos »

17:40 - poslední čtyři kusy :o Vzal jsem jeden pro známého co létá EPPáky, snad mě to neomlátí o hlavu, dle manuálu a Rimrových fotek to nevypadá zle. Škoda že všechny použitelné příjímače jsou v mínusu :?
PeeKay

#524 Příspěvek od PeeKay »

Človek nemá šancu kúpiť pokiaľ nenastaví sledovanie stavu položky e-mailom. Po upozornení treba konať rýchlo. Do pár hodín je celá dávka preč. Ja takto číham na moje ďaľšie 2 kusy prijímačov...
HK450GT flybarless, MicrobeastX 2.0, TG9x 2.4GHz, AXN FloaterJet
Matouš

#525 Příspěvek od Matouš »

Tak to sem měl štěstí. Snad vydrží až to zjistí manželka! :wink:
Zamčeno

Zpět na „Turnigy T9x“