mac píše:do coho si to preboha mal?
Do Jednoho Blasta (neskor Cejka) a Liona
mac píše:do coho si to preboha mal?
ORLA píše:Kúpil som si príjimač T-FHSS párovanie prebehlo ok len na druhej strane nastavenia je nejaká funkcia CRSF dá sa buď zapnúť alebo vypnúť , nikde som nenašiel na čo slúži.
A vie mi niekto vysvetliť rozdieľ medzi systémom FHSS a FAST? Príjimače fast a fastTest sú drahšie môžem od toho očakávať že bude aj lepší prenos a spoľahlivosť ?
aviatika píše:len neviem kedy sa objaví aj na našom trhu. Zatiaľ som nepreveroval.
aviatika píše:Písal som o tom pred časom (8.2.2022) na mojom WEBE. Tu je celé znenie -
FUTABA R3104SB
Môj najobľúbenejší príjmač od Futaby je typ R3004SB. Mám ich už určite viac ako desať. Pre malé lietadlá, vetrone a hlavne všetky RES -ky sú vybavené práve týmto príjmačom. Jediná nevýhoda, ktorú mal je, že u tohto príjmača ako jediného z rady T-FHSS nepodporuje funkciu ID modelu. Ak máte jeden, dva príjmače a k tomu rôzne modely tak to nie je až tak podstatné. Ale ak máte viacero podobných potom je to už problém. Priznám sa stalo sa mi na súťaži, že som riadil model s iným programom, samozrejme aj všetky nastavenia, trimy boli iné. V zápale boja som zabudol vo vysielači zmeniť model. A nestačil som sa čudovať prečo mi to nelieta. Tak to je teraz už minulosť a Futaba tento príjmač modifikovala, tento podporuje aj túto funkciu. Priznám sa, že som niečo podobné aj očakával a som rád, že Futaba aj keď neskoro, ale predsa túto úpravu realizovala.
len neviem kedy sa objaví aj na našom trhu. Zatiaľ som nepreveroval.
Vašek66 píše:Před cca 12 lety jsem si koupil jako první vysílačku Spektrum DX6i a tam se ta funkce nějak nejmenovala, jen tam byla. Spárovat nastavený model na vysílačce (třeba Blizzard) prostě s jiným ve kterém jsem zapnul baterku (třeba Dogfighter) nešlo. Přišlo a to, a přijde naprosto mormální. Před dvěmi léty jsem přešel k Futabě a tady je to velká sláva.
Václav