Phoenix RC

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
kmarty

#496 Příspěvek od kmarty »

janac.marek píše:...
Na klavesnici mi vypise nieco, ze ak stlacim 1 tak mozem prepinat medzi HOLD a niecim (to bude asi ta autorotacia a 3D lietanie)...
To jde resit i primo krivkami plynu v letovych rezimech na vysilaci.
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
Angusss

#497 Příspěvek od Angusss »

kmarty píše:
janac.marek píše:...
Na klavesnici mi vypise nieco, ze ak stlacim 1 tak mozem prepinat medzi HOLD a niecim (to bude asi ta autorotacia a 3D lietanie)...
To jde resit i primo krivkami plynu v letovych rezimech na vysilaci.

A letové režimy tedy lze přepínat na DX6i v Phoenix?
kmarty

#498 Příspěvek od kmarty »

Lze.
I kdyz tam si budes muset vybrat jestli Normal a Idle1 (+ Hold) nebo Idle1 a Idle2 (+Hold), pac DX6i ma jen dva letovy rezimy (+ prepinac autorotace).

Podle mne je Normal u elektroheli vicemene nanic (je dobry mozna tak maximalne pro uplny zacatek, kdy jeste clovek nema zazito ze by mel zapnout autorotaci namisto stazeni paky plynu). Naproti tomu ja v Idle2 porad jeste nelitam :-).
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
janac.marek

#499 Příspěvek od janac.marek »

Prosim najdem tu na fore niekde nieco o tych krivkach? Vsade som zachytil len utrzkovite informacie. Som uplny zaciatocnik a niekto nie je nablizku v tomto meste, kto by bol skusenejsi a mohol by som sa s nim skontaktovat.

Nasiel som na DX6i rozne krivky, ale ani len vzdialene netusim, co znamenaju.
V simulatore si lietam, stale som len v zaciatkoch ale lepsim sa. Planujem T-Rex 450 a T-Rex 600 ale bojim sa, ze s nimi nemozem ist do vzdhuchu, kym mi nebudu tieto veci jasne. Takisto budem musiet dokazat zlozit vobec vrtulnik a nastavovat rozne uhly atd... co zatial tiez netusim ako treba :)
DX6i 2.4GHz (mode 2)
Phoenix simulator
Align T-Rex 450 Pro
Align T-Rex 600EFL Pro
kmarty

#500 Příspěvek od kmarty »

Neco je treba tady: http://zd.wwwcity.cz/zd/IDLErezimy.htm
nebo tady: http://vitocz.net/heli/popisy/serizeni_elektroheli.htm

Kazdopadne je to uplne mimo ramec simulatoru Phoenix (hodi se to spis do jineho topiku a tady na foru toho najdes pomerne dost - minimalne tech topiku).
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
mrpilot

#501 Příspěvek od mrpilot »

ahoj, mám problem s nastavenim phoenixa. zapojím HW kluč, donho ovladač a spustim phoenix. naladujem si novu vysielačku všetko skalibrujem, nastavim vychylky. všetko sa zda OK. ale ked prejdem do simulacie tak vždy sa mi zobrazi hlaška "Please select a transmitter profile using the System > Your Controls menu" toto urobím, zvolím si profil ovládača ale píše to furt.. tým pádom ma to vobec nepustí do hry. neviete niekto čo s tým ? :?
ďakujem
EDIT: problem vyriešeny
Hacker Super Zoom XL, Cessna 480, HK-450, Dragonfly EPPčko, Phoenix RC, Hitec Optic 6 Sport + Assan
mrpilot

#502 Příspěvek od mrpilot »

čauec, dá sa v phoenixovi nastaviť napr pre vrtulniky aj zohladneni dlžky letu vzhladom na baterky ?? alebo ten elektromodel bude lietat furt ?? nejak som nespozoroval pokles vykonu po dlhšom lietaní..
ďakujem
Hacker Super Zoom XL, Cessna 480, HK-450, Dragonfly EPPčko, Phoenix RC, Hitec Optic 6 Sport + Assan
Angusss

#503 Příspěvek od Angusss »

mrpilot píše:čauec, dá sa v phoenixovi nastaviť napr pre vrtulniky aj zohladneni dlžky letu vzhladom na baterky ?? alebo ten elektromodel bude lietat furt ?? nejak som nespozoroval pokles vykonu po dlhšom lietaní..
ďakujem

Ano dá, v nastavení modelu.
mrpilot

#504 Příspěvek od mrpilot »

Angusss píše:Ano dá, v nastavení modelu.

vieš to nejak špecifikovať? neviem to nájsť :D
kovaco

Phoenix

#505 Příspěvek od kovaco »

:lol: Zdravím všechny poloprofíky. Myslím, že ten, kdo meuměl létaqt vůbec a zakoupil si tuto sadu, která stojí necelých 3000,OO Kč, ušetří nekolik moooooooooooooooc tis. Kč a naučí se létat doma u PC. Byl jsem totální začátečník a pár hodin mi dalo strašně moc. Je to supr hračička, věřte mi. Vřele doporučuji a nejsem placená reklama. :D :lol: :D
OK53
Angusss

#506 Příspěvek od Angusss »

mrpilot píše:
Angusss píše:Ano dá, v nastavení modelu.

vieš to nejak špecifikovať? neviem to nájsť :D

V nabíkové liště zvolíš MODEL - UPRAVIT - a v tabulce modelu si zadáš "maximální čas letu"
Angusss

#507 Příspěvek od Angusss »

Ahoj, jak funguje ten online let?Je třeba se někde registrovat? Zkoušel jsem se připojit online přímo u menu a hlásí mi to, že hlavní server nebyl nalezen....
Angusss

#508 Příspěvek od Angusss »

Mám doma Phoenix RC 4 dny a nalétal jsem na něm už alespoň 20hodin. Jsem naprostý začátečník co párkrát visel s MiniTitanem E325 a nic víc. Za ty 4dny jsem se naučil na simu viset ve všech polohách, létat osmičky, ovály... Vždy začínám s rychlostí simulace na 60% a stále zvyšuji až na 100%. Myslím, že mi těch 20hod dost dalo a jsem velmi zvědavý zda to bude v reálu alespoň trošku vidět, rád bych se pokusil o nějaké polety... :) Jinak jsem z Phoenix nadšený a po prvních hodinách neúspěchů mě létání opravdu chytlo
Angusss

#509 Příspěvek od Angusss »

Ahoj, zkoušel někdo vkládat vlastní scenerie do Phoenix RC?
mirek77
Kontaktovat uživatele:

#510 Příspěvek od mirek77 »

Mám Phoenixe 2.0 a stahnul jsem 2.5 a nic se na simu nezměnilo .Někde dělám chybu stahnul jsem to na plochu vše v pohodě spustil a nic se z původním simem 2.0 neděje. Nemělo by se to stahnout přímo do phoenixe . Myslel jsem ,že to půjde automaticky.Chtěl jsem to hlavně kvůli češtině. Pokud to někdo úspěšně stahnul a rozchodil písněte .Díky moc.
Blade 400, DX6i
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“