Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně
- karlosmikos
Re: Hobbyking
Jj dik za upresneni, s temi sklady jsem si to vsimnul
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
Ahoj,
teď jsem zkoušel opakovaně nakoupit na hobbycity a při volbě způsobu placení mi to nabízí jen VISA/MASTERCARD (No Paypal). Škatuli na vysílačku už nutně potřebuju
a platit přímo kartou se mi nechce :-/ Nevíte někdo, co s tím? Dík
Šiki
teď jsem zkoušel opakovaně nakoupit na hobbycity a při volbě způsobu placení mi to nabízí jen VISA/MASTERCARD (No Paypal). Škatuli na vysílačku už nutně potřebuju
Šiki
Jsem to zkusil a jsem na tom stejně.
Tak nevim, jestli je to jen nahoda nebo je to nejaky boj mezi PayPalem a HK kvůli tomu, že lidi stornují zakázky přes paypal díky poslednímu měsíci.....
Tak nevim, jestli je to jen nahoda nebo je to nejaky boj mezi PayPalem a HK kvůli tomu, že lidi stornují zakázky přes paypal díky poslednímu měsíci.....
Flop II, C182, EasyStar, BladeDancer, Tracy-E, Extra EPP, Guppy (ve stavbě), Copter
- Sluggish
- Kontaktovat uživatele:
ja mám tiež problém, včera som si urobil objednávku na Hobbyking nejké vecičky a baterky z EU skladu, zaplatil som cez paypal, peniaze z účtu odišli potvrdenie o zaplatení z paypal na mail tiež prišlo, ale objednávku mám stále unpaid, dnes ráno som písal na live support ale zatiaľ žiadna odpoveď.
- mior
- Kontaktovat uživatele:
Marena píše:Jsem to zkusil a jsem na tom stejně.
Toto je kľudne možné!
Aby som dokončil tú moju story, tak už prišiel aj druhý balík. Samozrejme s úplne iným číslom, ako uviedli pri objednávke.
Po 40-tich dnoch a - akože inak - skončil na colnici...
Nuž, majú tam riadny chaos, jedna strana nevie, čo robí druhá a naozaj je dnes možné všetko...
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
Sluggish píše:ja mám tiež problém, včera som si urobil objednávku na Hobbyking nejké vecičky a baterky z EU skladu, zaplatil som cez paypal, peniaze z účtu odišli potvrdenie o zaplatení z paypal na mail tiež prišlo, ale objednávku mám stále unpaid, dnes ráno som písal na live support ale zatiaľ žiadna odpoveď.
Ja mam ten isty pripad. Dal som sice platbu kartou, ale nezaplatil.
V objednavke som dal PAY NOW, zaplatil cez paypal a stale tam svieti, ze UNPAID.
Tak som pisal na podporu, ze to chcem zrusit a vratit peniaze.. Uvidim co odpisu.
Tak k tomuto jsem došel též. Vždy vše proběhlo zcela hladce, ale po páteční korektní objednávce z Euro warehouse nevím co se bude dít. Z PayPal mi přišlo potvrzení jako kdykoliv předtím, ale u své objednávky mám "Unpaid" - u jednotlivých položek pak "Unreserved".
Na svém účtu u České spořitelny pak mám transakci uvedenou, ale čekající na vyřízení. Takto to bylo zatím vždy, jen s tím rozdílem, že u objednávky na Hobby king jsem měl i za těchto podmínek "Paid" (nevím přesně, zda přímo takto, ale objednávka byla potvrzena a u položek "Unreserved" uvedeno nebylo...).
Na podporu Hobby king jsem se obrátil v sobotu, ale odpověď zatím není. Hloupé je, že jedna položka (LiPol) je již vyprodaná, ale částka v $ z mého účtu odečtena asi bude, aniž bych zboží dostal. Jediné co mne utěšuje je to, že bych mohl přijít o nějakých 200Kč ....
EDIT:
Zajímavé. Opravdu zajímavé. Dnes v 19:30 mi přišla zpráva, že je vše v pořádku a objednávka je přijatá. Veškeré objednané zboží dostanu. Na Hobby king je zřejmě trošku problém s informacemi pro zákazníka. Ten si pak může myslet cokoliv ... Nicméně za ceny za které se u nich nakupuje, mhouřím oko a zapomínám na tento faux pas ...
Na svém účtu u České spořitelny pak mám transakci uvedenou, ale čekající na vyřízení. Takto to bylo zatím vždy, jen s tím rozdílem, že u objednávky na Hobby king jsem měl i za těchto podmínek "Paid" (nevím přesně, zda přímo takto, ale objednávka byla potvrzena a u položek "Unreserved" uvedeno nebylo...).
Na podporu Hobby king jsem se obrátil v sobotu, ale odpověď zatím není. Hloupé je, že jedna položka (LiPol) je již vyprodaná, ale částka v $ z mého účtu odečtena asi bude, aniž bych zboží dostal. Jediné co mne utěšuje je to, že bych mohl přijít o nějakých 200Kč ....
EDIT:
Zajímavé. Opravdu zajímavé. Dnes v 19:30 mi přišla zpráva, že je vše v pořádku a objednávka je přijatá. Veškeré objednané zboží dostanu. Na Hobby king je zřejmě trošku problém s informacemi pro zákazníka. Ten si pak může myslet cokoliv ... Nicméně za ceny za které se u nich nakupuje, mhouřím oko a zapomínám na tento faux pas ...
Naposledy upravil(a) petrovo dne pon 28.10.2013 19:56, celkem upraveno 1 x.
Tak mne zrovna teraz naskocil status Received...Takze idem zrusit co som dal zrusit 
Len ma stve, ze mi zapocitalo aj ten 2,93% poplatok ako ked sa plati tou VISA...
Len ma stve, ze mi zapocitalo aj ten 2,93% poplatok ako ked sa plati tou VISA...
siki píše:Ahoj,
teď jsem zkoušel opakovaně nakoupit na hobbycity a při volbě způsobu placení mi to nabízí jen VISA/MASTERCARD (No Paypal). Škatuli na vysílačku už nutně potřebujua platit přímo kartou se mi nechce :-/ Nevíte někdo, co s tím? Dík Šiki
Stává, že někdy něco upravují v rozhraní eshopu a přitom se jim občas podaří něco "zmrvit". Když se to stane doporučuji nepanikařit a případně kontaktovat podporu Hobbykingu s dotazem na příslušný problém a pak vyčkat případně pár dnů než to opraví. Je vysoce nepravděpodobné, že by Hobbyking trvale vyloučil možnost placení Paypalem. Teď jsem to zkoušel a vše funguje bez problému. Při uzavírání objednávky je nabízena i možnost placení Paypalem. Spíš se tedy jednalo jen o dočasnou chybu v eshopu při provádění nějakých změn.
Oni zatrhli posílaní lipolek z číny ? Mně to vůbec při přidání lipolky do košíků nenabízí možnost Air mailu
Tak tak jen dopravy co dovoluji lipolky za drsne penize ac rikali ze bude levnejsi doprava tento tyden
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
Já už se do toho dneska nějak zamotal. Když objednám z EU skladu HK tak to mám bez cla a dph ? Dík.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Ano v EU bez cla a dph
Jan Janekx Urbanek
ST píše:... z EU skladu HK .....
bez cla (to je tak jako tak jen u zboží přes 150EUR), DPH a poplatků poště. To DPH na vstupu do EU oni už nějak realizovali, proto je tam vyšší cena položek, ovšem u těžšího zboží je to často bohatě vyvážené poštovným, které je max. 9,43 USD až do 50kg, (začíná na 1,24USD do 100g, myslím).
jyrry.webnode.cz