Gattor píše:jojo, toto znam. deje se tak po rane. volnobezka se sekne a pak uz to dela porad. konci to jejim protocenim s naslednym padem. pak uz je ale pozde ji menit. proste staci lehka rana (zastaveni listu) a lozisko jde do hajzlu. a to zatim ve vsech pripadech (vsechna kola), kdy se mi prudke zastaveni listu stalo. a pak se musi kolo menit. stoji par korun, radeji hned men, at to pak nespadne - je to fakt rychly a naprosto necekany.
pokud ti to dela bez duvodu, kolo stejne vymen za jine.
Díky za radu!! dnes jsem zkusil dát uplně nové kolečko, to prostě nechápu jak je možné, že po roztočení se mi sám utáhne šroubek, že ho sotva povolím
No, objednal jsem dvě nové kolečka, tak až dorazí budu moudřejší.. nejdriv jsem si rikal, jestli neni neco s hridelí nebo s podložkou, ale pokud máš stejnou zkušenost, bdue to tímhle..
Ted kdyz premyslim, stalo se mi to vlastně i předtím, ale vyresil jsem to tak., že jsem tam nedal nový šroubek, ale ten ze starého kolečka a vše fungovalo, divné co ?? Ještě že mi to nespadlo na palici
Nemůže to taky být tím, že jsem měnil ložiska pro hlavní a to u kolečka když do něj lehce dloubnu hlavní hrideli vypadne ven ??
Sice asi kravina, le jen premyslim..
Už si taky někdy měl tento problém u nového kolečka ?