Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Zamčeno
Zpráva
Autor
mior
Kontaktovat uživatele:

Re: Hobbyking

#481 Příspěvek od mior »

Tak dnes dorazil prvý balík domov. Ale s úplne iným číslom a nie cez avizovanú HK poštu, ale cez Singapúr!!!
Pritom vôbec neobsahoval lipolky!!!

Je len nepochopiteľné, prečo v HobbyKingu nie sú schopní aktualizovať tracking číslo na mojom účte, prípadne prečo neboli schopní to dohľadať a cez Support Centre mi napísať nové číslo... namiesto tých blbých a nacvičených rečí o trpezlivosti. A pritom - ako som už uviedol vyššie - iná HC osoba u mojich objednávok zmenila status balíku na Canceled a to už bol pritom na ceste na Slovensko.

Teda - majú tam dobrý chaos...hádam väčší ako u nás :wink:

Tak som pre tento balík uzavrel dišputu na PayPal a zároveň znovu napísal do HC . No čakám ešte ten druhý balík...
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
krtek2k

#482 Příspěvek od krtek2k »

Tak včera jsem otevíral dispute na goodluckbuy.com , připraven text :
goodluckbuy.com
order # 214193
placed on 09/14/2013, 19:13
shipped on 09/16/2013 with tracking number RC214782210HK
http://www.17track.net/en/result/post.s ... 14782210HK
and no tracking status available for more than one month
nothing.

10/14/2013 mailed to them:
Hallo ,
order # 214193
RC214782210HK
It is one month from shipping , and still no tracking status on hkpost.
Is it lost?
Jan Starosta

no answer from them
-------------------------------------------
i think it is lost , or not shipped yet.

a v dispute má goodluckbuy před potvrzením pár řádků o tom , že dispute ho poškodí a že jsme kámoši a ne nepřátelé , dvě emailový adresy na který napsat a že to hned vyřeší ještě před dispute. Tak jsem si řekl , že jim dám 48hodin.
No hned večer přišel mail:
Dear customer,
sorry for late reply we just back to work from national holidays
sincerely apologize that recently HK post strictly checking
the package failed pass the custom checking
and been returned back
our freight cargo agent resend by China post
here is the new tracking number RB552047112CN
wish it could arrive to you soon
regards
THE GLB TEAM

a to je už teď na vyměňovací poště praha 120
http://www.17track.net/en/sim-post.shtm ... CN&pt=3221
takže to museli rozhodnout , že nakonec to přes HK post nepošlou už před minimálně 10dny, čína post trvá dobře 12dní než vůbec dorazí do čech.
A to jsou jen 4plastový ramena celkem za 17USD
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
thesmeo
Kontaktovat uživatele:

Objednávka z HobbyKing-u

#483 Příspěvek od thesmeo »

Zdravím, objednaval som z Hobbykingu cessnu 172 ale nemaju ju teraz na sklade. Dá sa nejak zmeniť lietadlo že by som teraz chcel napríklad Piper? Ten Piper je drahší tak ako by sa to potom riešilo s peniazmi lebo cessna je už zaplatená? Alebo môžem zrušiť celu objednávku? Vratia mi peniaze na účet? V profile na HK mi píše toto

Your order currently includes backordered (out of stock) items.
If you do not wish to continue waiting for the items to be restocked, you have the following options;

Option
1 Cancel backorder items only.
The cancelled item cost will be credited to your bonus points, and any bonus points gained from that product will be deducted.
We are unable to refund differences in shipping.
Once the items have been cancelled we can release the order to our warehouse for dispatch.
172 Light Aircraft ARF (EU warehouse) 1 BACKORDER $87.64

-OR-

Option
2 Cancel whole order.
Cancel order 2007779522 and credit your bonus points for the total of $100.45 minus bonus points gained from the order.
I am aware that cancelling my order will remove all items and refund the paid total to my bonus points balance minus any points gained from the order.
Any credit codes used on this order will not be reactivated.

Nerozumiem tomu celkom presne tak preto sa pýtam.
Vďaka za odpoveď
racek74
Kontaktovat uživatele:

Re: Objednávka z HobbyKing-u

#484 Příspěvek od racek74 »

Takto to vidí google překladač , myslím že je to jasné :wink:
Jednou už jsem zakázku rušil , sice to bylo na DX , ale peníze mi přišli normálně na účet přes pay pal , ještě jsem na tom
vydělal , objednal jsem v jiném kursu a vrátili mi v přepočtu víc v tom aktuálním :)

Voľba

1. Zrušiť externom sklade položky iba.
Zrušená položka náklady budú pripísané na váš bonusových bodov, a všetky bonusové body získané z tohto výrobku budú odpočítané.
Sme schopní vrátiť rozdiely v lodnej doprave.
Akonáhle položky boli zrušené môžeme vydať rozkaz nášho skladu na expedíciu.
172 Light Aircraft ARF (EÚ sklad) 1 externom sklade 87,64 dolárov

-ALEBO-

Voľba
2. Zrušiť celú zákazku.
Storno objednávky 2007779522 a úver vaše bonusové body za celkom 100,45 dolárov mínus bonusových bodov získaných z objednávky.
Som si vedomý toho, že zrušenie mojej objednávky bude odstrániť všetky položky, a zaplatenú celkom na výšku zostatku bonusových bodov mínus akýchkoľvek bodov získaných z objednávky.
Všetky úverové kódy používané na tejto objednávky nebude aktivovať.
thesmeo
Kontaktovat uživatele:

#485 Příspěvek od thesmeo »

Preložiť si to dokážem mne len nebolo jasne čí sa mi vrátia peniaze :))
mclei
Kontaktovat uživatele:

#486 Příspěvek od mclei »

Nevratí je na tvůj účet ale jako kredit v bonus bodech. Až budeš znovu objednávat tak když zaškrtneš použití těch bonus bodů tak s nima normálně zaplatíš a když ti nebude stačit tak zbytek doplatíš normálně. Nevracej ti schválně peníze aby si to utratil u nich a ne v jiném eshopu.
thesmeo
Kontaktovat uživatele:

#487 Příspěvek od thesmeo »

Dík za odpoveď :)
Ticcino

#488 Příspěvek od Ticcino »

Mám stejnou zkušenost.
Pokud byly v objednávce B/O věci, tak po několika dnech (asi 14) se v přehledu objednávky u B/O věcí objevily ikonky, že to jde vyhodit z objednávky ven.
Připsalo se to do bonus bodů, které lze utratit v příští objednávce.
Drondys

#489 Příspěvek od Drondys »

Pokud se objednávka ruší nikoli přes webové rozhraní eshopu, ale domluvou přes on-line chat Hobbykingu tak se s nimi lze domluvit namísto převádění příslušné částky na bonus body na vrácení peněz např. zpět na Paypal nebo i na kartu pokud to bylo placeno přímo kartou bez Paypalu.
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#490 Příspěvek od RCStudio »

Me se na to dokonce ptali chci li vratit penize nebo je dat do bonusu
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
karlosmikos

#491 Příspěvek od karlosmikos »

Chci si objednat 3*1s Lipo za 5 dolarz celkem, váha dokupy 70 g z Holandska a nabízí mi to pouze - SCS Express to Czech (MAX 1kg) $35.23 . Je to normální?
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
jag42

#492 Příspěvek od jag42 »

Tři kusy za 5USD jsem v NL nenašel, zkusil jsem nejbližší :

http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ouse_.html

A pošta je buď normální:
1) Standard 1.25USD
nebo 2) Registered 9.43USD

Dej odkaz, co jsi kupoval.
Na počátku stvořil Bůh nebe a zemi.
Všechno ostatní je Made in China.
mhabr

#493 Příspěvek od mhabr »

Druhej, a to samý ... :-)
karlosmikos

#494 Příspěvek od karlosmikos »

Zkoušel jsem 3 tyto:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _Etc_.html

nebo 1 tuto:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... =&lasturl=

a vždy jen poštovné 35 dol.

Tak sorry, už mi to nabízí taky za levné poštovné asi jsem to měl vybrané z jiného skladu, nebo nevím :-(
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
Drondys

#495 Příspěvek od Drondys »

karlosmikos píše:Chci si objednat 3*1s Lipo za 5 dolarz celkem, váha dokupy 70 g z Holandska a nabízí mi to pouze - SCS Express to Czech (MAX 1kg) $35.23 . Je to normální?

Zkoušel jsem 3 tyto:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _Etc_.html

To na co uvádíš odkaz není položka zboží z EU (tj. z holandského) skladu Hobbykingu. Položky zboží z EU tj. holandského skladu mají v názvu v závorce uvedeno buď EU warehouse nebo NL warehouse. Položky, které nemají uvedenu v názvu lokalitu země skladu jsou z centrály v Hongkongu odkud je v současné době poštovné u zásilek obsahujících byť jen jedinou lipolku bez ohledu na kapacitu a i kdyby vážila jen pár gramů vysoké viz ona cena cca 35 USD. Je to způsobeno značnými restrikcemi mezinárodních poštovních služeb na dopravu lipolek. Takže z Hongkongu se podobně levné lipolky u nichž ono poštovné velmi významně navyšuje náklady nevyplatí kupovat.

Nakupuj buď v EU tj. holandském skladu Hobbykingu a nebo zcela mimo Hobbyking v jiných eshopech v rámci EU.

Pokud budeš nakupovat v EU (tj. holandském) skladu Hobbykingu pak měj na paměti, že tento sklad uplatňuje limit 500 mAh na zásilku a pokud je tento limit překročen pak je minimální cena poštovného Registered (Tracking) Parcel - Netherlands to Czech $9.43 i když je hmotnost zásilky v některém z nižších váhových limitů.

Pokud bys tedy chtěl objednat tři kusy zmíněných lipolek ovšem z EU skladu viz tento odkaz s kapacitou 160 mAh až budou skladem, protože nyní jsou vyprodané, pak budeš v limitu 200g a současně i v limitu 500 mAh na zásilku a díky tomu bude možné zvolit poštovné Standard (No Tracking) Mail - Netherlands to Czech $1.25.
Zamčeno

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“