Společné polétání Ostrava - Poruba
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Společné polétání Ostrava - Poruba
Držím palce. Prozatím je bezvětří. Tak to asi budou muset sundat horolezci. Vůbec jsem si nevšiml, že ty stromy jsou tak vysoké. Mrknu se tam v sedum, jestli náhodou nebude na zemi.
Dareba
90% mozku je kapalina. Škoda, že u většiny lidí brzdová
90% mozku je kapalina. Škoda, že u většiny lidí brzdová
Ahoj nastesti to nebylo to nove to bych se asi picnul no snad ho sundaji i kdyz to bude drsne aspon elektriku zachranit tak uvidime zitra co nato hasici. Dam vedet jak to vse dopadlo.
- Lukbi
- Kontaktovat uživatele:
Určitě a přidej i foto jsem zvědavý 
- Lukbi
- Kontaktovat uživatele:
Alonzo tak jak to dopadlo???
Ahoj kluci , tak prijeli hasici s 20m vysokym zebrikem ale bylo to malo tak se musel jeden hasic vysplhat az do koruny stromu a hakem sundat letadlo. Mam ho cele az na par oderek,purex to spravi.
- Paris Ivan
Ahoj,
Jsem rád, že se to podařilo.
Ivan
Jsem rád, že se to podařilo.
Ivan
Ahoj kluci vanoce se blizi a letani venku ustalo tak tu padl navrh na setkani u pivka. Tak davam navrh na nedeli 16. 12. 2012 v 17 hod. v hospode u TATY. Pokud by jste mneli jiny napad tak napiste.
- Paris Ivan
Ahoj,
Jsem zásadně pro.
Ivan
Jsem zásadně pro.
Ivan
Ahoj kluci tak za tyden se kona 3setkani porubskych modelaru u TATY a zatim se prihlasili 4 lidi tak se ptam co Martinhf, Spetrs, Dareba a dalsi.
Už jsem si vyjednal u manželky povolení, teď jen nezapomenout přijít. Eeeehhmm kamže to mám v tu neděli jít? 
Ahoj no preci na PIVO
. Jinak kluci kdo jeste nevite tak u SCZ model v Ostrave maji 30% slevy na vse. V unoru maji koncit. Dneska jsem se tam stavil a nemaji tam toho moc par stavebnic nejake ty serva,baterky,prijimace. Na internetu toho sice nabizeji vice ale nevim jestli to maji jeste skladem.
- Lukbi
- Kontaktovat uživatele:
To je dobré vědět.Musím si něco koupit na ježíška
dík za tip 
Zdar letci, měl bych mít v neděli čas, tak bych taky přišel do Taty. Včera jsem byl v SCZ a trochu jsem to vykoupil. Nechal jsem tam 3000,-Kč
Ahoj tak koukam ze nas bude plna hospoda tedy plny stul, to je super. Jeste dotaz na Martina pri poslednim litani se zminoval o vyrezech za 250 ci 350kc na kombat letadla je to jeste aktualni ?