Hitec AURORA-9
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Na RCG spomína Mike Mayberry z Hitec/Multiplex USA, že v balení Tx a Rx bude aj akýsi kupón na ďalší 7k Rx zdarma a ďalší za cenu $39.99.
Platí to aj pre dodávky do ČR, alebo je to len špecialita na US trhu ?
Platí to aj pre dodávky do ČR, alebo je to len špecialita na US trhu ?
MikeMayberry píše:Receiver prices are: 6Ch-$49.99, 7Ch-$69,99, 9Ch-$99.99.
Aurora prices are: TX/7Ch RX- $429.99, TX/9Ch RX $459.99.
Be aware we will also offer the module w/2 RX's for: 6Ch-$114.99, 7Ch-$129.99, 9Ch, $199.99.
We are also giving away a free 7Ch RX with the purchase of an Aurora and the option to purchase an addition 7Ch RX for $39.99.
Mike.
Krtek píše:druhý týden v říjnu je tady, potvrzeno od výrobce - doprava - letecky
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
mlike píše:Nemáte někdo představu co tam předělávali v tom softu??? Moooooooc by se mi líbila, ale chtěl bych to do velkýho éra a ty problémy s nenavázáním kontaktu po výpadku mě od toho odrazují....
tak jsem to teď vyzkoušel - vypnul jsem a zapnul rádio - načítá se to hned.
Jinak v softu se předělávala chyba, kdy v určitém momentu modelu větroně nešel přiřadit v nějakém letovém režimu přepínač (snad se nepletu
S opakovaným navázáním měla problémy první testovací verze systemu Hitec 2,4, která se zkoušela před cca více než rokem. Následně, na základě připomínek, to bylo odstraněno.
Míra 66 píše:Pro Krtka
Prosím tě,můžeš napsat jak si spokojen po mechanické stránce?Přesnost a uložení kniplů.přepínače,celková tuhost skříně atd..Díky
celkově spokojen. uložení křížových ovadačů ve velkých ložiskách, krabice je dostatečně tuhá, nikde nic nevrže. Nedokážu hodnotit přesnost, ale lítá se mi stim velmi dobře.
Míra 66 píše:Ahoj,ještě taková maličkost.At koukam jak koukam nepíší o modu v jakém je dodávají.To si může každý nastavit sám?V popisu to je,jen nevím když polezu dovnitř jestli mě pak třeba nevyženou se zárukou kdyby bylo třeba.
Díky
mody to nemá, resp - umí všechny 4, jinak se jen přehodí plech na pákách a nic víc. na záruku se to vztahovat nebude - tedy - žádný problém
mlike píše:Díky za opdovědi. Měl bych teda ještě jednu tupou otázku. Není teda problém lítat Auroru s 5m větrákem??? Já vím, že je to možná hloupá otázka, ale radši být 5krát za blbce než to jednou přinejlepším zrušit.Díky Mlike
myslim si, že bez problému. určitě bych ale použil přijímač 9k s dvěma antenama.