Nine Eagles Free Spirit - zkušenosti?

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
Milošek

#481 Příspěvek od Milošek »

Tak ještě jedno video ze dneška.
http://www.youtube.com/watch?v=G9CneZoxbIA
josef kraček

#482 Příspěvek od josef kraček »

Nezebou tě ruce
Milošek

#483 Příspěvek od Milošek »

No to je docela problém.Někdy se tak klepu zimou a ruce zebou,že nemůžu ani páčkovat.Ale mám tři baterie a vždy je vylítám.Dnes to docela šlo.
JM

#484 Příspěvek od JM »

Milošek píše:No to je docela problém.Někdy se tak klepu zimou a ruce zebou,že nemůžu ani páčkovat..

Tak tomu se říká závislost :lol:
Ale dle mého názoru celkem neškodná a taky zdraví prospěšná-alespoň já se u toho poletování psychicky odreaguju jako u máločeho..
Milošek

#485 Příspěvek od Milošek »

Tak mám dnes vylítaných 6 baterek.Spiritek lítá krásně.Někde jsem tu četl ,že letí tak 50km/h. ale myslím,že když ho rozdovádím,tak je to daleko vícnež 50.
josef kraček

#486 Příspěvek od josef kraček »

Bacha na povolenou rychlost v obci Jo taky jsem byl lítat počasí nádhera
Milošek

#487 Příspěvek od Milošek »

To je fakt.Proto radši chodím na pole.Kdysi mi stačil i menší prostor,ale teď už dovádím čím dál víc a je to opravdu divoch.Pravda od originálu už má daleko.
FS

#488 Příspěvek od FS »

ahojte. lietam tiez zo spiritom vonku a prve lety ked len uplne jemne fukalo tak zacal asi po 3min letu ustrelovat chvost az tak ze uz sa heli len roztocila a neslo s tym nic robit. dovtedy som lietal len vnutri a nespravil to. pridal som citlivost gyra tak ze uz trocha kmita chvost a uz sa to nestalo. Mate niekto s takymto niecim skusenost? dik
raging

#489 Příspěvek od raging »

Nevim,jestli to bude tvuj pripad,ale,pozor na prokluzujici ocasni vrtulku na hridelce motorku :!: parkrat spadne,nebo ji sundas a je po ni,pak ma vyglajdanou dirku a nepoznas,ze fakt prokluzuje :!: projevuje se to jen nekontrolovanym tocenim cumaku doleva :!:
JM

#490 Příspěvek od JM »

raging píše:Nevim,jestli to bude tvuj pripad,ale,pozor na prokluzujici ocasni vrtulku na hridelce motorku :!: parkrat spadne,nebo ji sundas a je po ni,pak ma vyglajdanou dirku a nepoznas,ze fakt prokluzuje :!: projevuje se to jen nekontrolovanym tocenim cumaku doleva :!:

Můžu potvrdit-jak už jsem tady ve vláknu psal-mě dokonce úplně spadla za letu, takže doporučuju zalepit ikdyž se jeví jako OK.
Milošek

#491 Příspěvek od Milošek »

Tak mi dnes dorazil 7 zubý pastorek.Zítra budu testovat.A ještě mám o půl centimetru delší hlavní osu.Zvedne se cyklika.Jsem zvědavý na letové vlastnosti.
Medvitek

#492 Příspěvek od Medvitek »

Milošek píše:Tak mi dnes dorazil 7 zubý pastorek.Zítra budu testovat.A ještě mám o půl centimetru delší hlavní osu.Zvedne se cyklika.Jsem zvědavý na letové vlastnosti.

kdepak takové osy rostou?
Medvitek

T-REX 450, T-REX 250
Milošek

#493 Příspěvek od Milošek »

Ta osa je původně z lamy 3ch.Zkrátil jsem ji a vyvrtal díry.Průměr je stejný.Jen musím ještě sehnat delší drátky táhel serva.Nebo ještě lepší bude tu osu zkrátit tak o 2mm.Nějaké pokusy už proběhly,ale čím delší osa,tím línější se mi to zdá.
josef kraček

#494 Příspěvek od josef kraček »

Jak postupuješ Milošku mechaniku v úpravách ?

-
Milošek

#495 Příspěvek od Milošek »

josef kraček píše:Jak postupuješ Milošku mechaniku v úpravách ?

-

Zatím nijak.Dal jsem tam zsae původní osu.Tu delší ještě kousek zkrátim a budu zkoušet.Mimochodem se mi také moc líbí walkera CB180D.Četl jsem to forum a koukám,že strojek zlobí.Zajímalo by mě,jak bys ji porovnal se spiritem.
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“