LV píše:Už si vrtal do dreva vrtákom priemeru 30mm dieru dlhú 500mm? Vrknutie...![]()
Ak to raz budeš robiť tak bacha aby ti nezamotalo ruky.![]()
A čo sa týka prúdov LiIon 18650 (napr. Jeti) dajú trvale 10C. To mám testnuté.
Pred asi 10-12timi rokmi som používal k plnej spokojnosti LiIon od Bidu (Satria) a tie dali tiež spoľahlivo 10C. S pakov 3S2P som ťahal 30-40A v dvojplošníčkoch 1:8. Jeden pak mám dodnes funkčný. Síce nemá ani zďaleka pôvodnú kapacitu, v dielni ho občas využívam.
Dnes v dobe HIvolt serv používam LiIon 18650 na napájanie paluby.
Laco ja Lion používám pouze na elektrokolobezce....neumím posoudit kolik A tam teče v Lion nářadí.
Navíc já ještě resim že když mám třeba baterií o kapacitě 20Ah. Chci po vybití dobíjet 20 Ah....ne pouze 2 třetiny. Bo pod 2 třetiny už výkon na Lion fakt padá....jako by to tam vůbec nebylo.....žádné elektrokolo nemá měřák reálného odběru....žádná Aku vrtačka taky ne...byl by to dnes opravdu problém.,kdyby se chtelo
Já nezpochybňují to že s Lion nářadím nejde vrtat setrvale ale pouze to že když má baterie Lion kapacitu třeba 2100 po vysosani třeba 1500ma už nic víc neda,pokud po ní chceš na článek víc než 4A.
Já nezpochybňují to. Že Aku naradi na Lion fungovat nemůže já tady jen píšu že když mi moje koloběžka sosajici 17A max umí pak fungovat na Lion 2100ma tak max do výsostných 1000ma buď vy v tom Lion nářadí máte Lion z marzu Nebo jen nevite že z papírových hodnot je reálné vyčerpatelné tak max polovina.
Já jsem hledal pro ty svoje kolobrndy display kde bych viděl reálné vysosatelny ampery..nekoupitelny.
Umí to nějaký dnešní Akusroubovák třeba ve vyšší cenové relaci?....neumí? Proč to neumí?
Já fakt na Lion nenadavam v Aku nářadí je mi reálná kapacita u zadku ale třeba právě pro tu koloběžku mě fakt docela zajímá jestli újezdu na jedno nabití 50 nebo 80km a tam je to fakt jasný...nejít ani ve špičce přez 4A a clanek.