Andrews:
Ideálně z HK, ti neporadím, protože neovládám "engliš" v potřebné míře, s překladačem si netroufám a nevlastním potřebný platební účet. Nakupuji pouze v tuzemsku. S motorama jsem si docela užil a nakonec skončil u značky Foxy, mám jich cca. 11, tedy spíš měl, dva už jsem zničil
Už jsem to tu psal, ale možná to bylo smazáno, byl kolem toho nějaký "flame", páč co člověk to názor
No, do Gamy se dost dobře hodí Foxy 3014/16, nebo 3014/14 (ten sice mám, ale nezkoušel jsem), oba ty motory jsou "čistokrevné" 3S, možná ideálně/vhodně, akumulátor 2250mA.
Regulátor používám též Foxy, SBEC 45A. Vrtule (listy) Aeronaut 10x7 a turbo kužel 50mm, název nevím mám v tom hokej, páč to kupuji u pana Novotného a tam je to "pohoda let, nebo jino", čuně aby se v tom vyznalo
Pokud půjdeš touhle cestou, budeš v každém případě muset řezat do "masa", jinak to nejde, já ten původní set od Pelikána moc nepochopil, ale už jsem se smířil s tím, že chyba je asi na mé straně, prostě nejsem tak chytrej a Pelikán samozřejmě chyby nědělá
Kdybys náhodou, šel tou cestou, co já, tak věř, že budeš spokojenej, možná (docela určitě) bude o něco dražší, než ta z "HK", ale na současném trhu komponent, konkurenci nemá

Tomuhle setupu, může konkurovat pouze motor Axi (ten je lepší), v dané cenové kategorii, se ale nikdo jiný nechytá
No, je to na tobě, já jsem si tím již prošel a mám v šuplíku několik "rádoby" levných motorů (samozřejmě výborných) z HK, Turnigy, Aeolian, NTM, RAY a tak.........., no třeba je někdy na něco použiji
Ale on i ten Foxy je "sprostá" čína, tak babo raď.......