Pájení měkké -vše okolo (pájky, páječky, tavidla atd..)
Re: Pájení -vše okolo(pájky,páječky,tavidla atd..)
pokud bys volil tu 936+ tak bych radeji vzal ERS50 (100W verzi)... u te 937+ nevim, ale myslim si ze je ten led displey zbytecny...
LED se mi taky zda zbytecny, ale - narazil jsem na tu stanicku tady http://aukro.cz/akce-profesionalni-pajk ... 28287.html a laka mne cena, polovicni proti ERS50 a proto se ptam jake to ma nectnosti - treba to nekdo (nebo znamy) ma a tak... Neptam se co je lepsi.
jyrry.webnode.cz
Páni... oni tam mají horkovzduch za celkem slušné peníze... jen ještě jestli je fakt k něčemu a dokáže držet teplotu.
jyrry: Pro takové to domácí pájení, když ti jde hlavně o cenu, si myslím, že je použitelná. Obvykle je jediný problém sehnání náhradních hrotů. Takže pokud najdeš, kde k tomu koupíš náhradní hroty, tak ji klidně vem.
jyrry: Pro takové to domácí pájení, když ti jde hlavně o cenu, si myslím, že je použitelná. Obvykle je jediný problém sehnání náhradních hrotů. Takže pokud najdeš, kde k tomu koupíš náhradní hroty, tak ji klidně vem.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ouse_.html divej to je ta z HK... je to uplne stejne jen je jiny nazev te kopie... ta kopie je na tom nic moc, kolega ji mel a odesla mi po par mesicich obcasneho pouzivani - odeslo mu trafo...
radeji si priplat a vem to co ti vydrzi
radeji si priplat a vem to co ti vydrzi
Elfe ja by som to tak negeneralizoval, to ze odisla kamosovi neznamena, ze vsetky odidu, je to cina a tak sa to stava. To ze si kupis drahsiu vobec nie je zarukou ze sa nepokazi. Ak ma mat rovnake parametry a komfort ako ina za polovic, tiez nevidim dovod na kupu drahsej (a skaredej 
Naposledy upravil(a) BrAtKo dne ned 13.01.2013 15:47, celkem upraveno 1 x.
Axial SCX10 Dingo/Tamiya TA-02T F150/HobbyZone Champ/EasyStar/QuadCopter
Fotky:bratko.rajce.idnes.cz
Třeba tahle - s tím výkonem 60W - koukni do hodnocení. Ty číny všechny na tom budou obdobně- tvar krytu je totožný (panel malinko jiný) takže tipuji stejná fabrika. Radek
ICQ 638556901
Tak se tu pak neptejte co na to ostatni rikaj a jaky maji zkusenosti kdyz je vam lito dat 500,-Kč navíc a mít něco co vydrží a u čeho nebudete místo práce nadávat. Proste bud si chci nechat poradit anebo uz jsem rozhodnotutej a stejne to koupim at si druzi pisou co chteji...
mate s tim zkusenost? Je to Cina, mze to fungovat ale i nemusi... kvalita nebude nejak zazracna. Ja jsem jen napsal co na to pisi ostatni a jake mam zkusenosti ja z okoli... taky jsem ji chtel koupit ale pak jse mse nastetsti rozhodl jinak.
mate s tim zkusenost? Je to Cina, mze to fungovat ale i nemusi... kvalita nebude nejak zazracna. Ja jsem jen napsal co na to pisi ostatni a jake mam zkusenosti ja z okoli... taky jsem ji chtel koupit ale pak jse mse nastetsti rozhodl jinak.
Prave ze rozhodnutej vubec nejsem, na HK mne pajedlo hledat ani nenapadlo, tak se ptam na nectnosti toho pajedla z aukra. Pripadne se podivam i do Lidlu, tam od zitrka maji neco taky mit. Pajet mam cim, spis jen tak pokukuju...
jyrry.webnode.cz
Ano na lidl letak jsem se koukal a taky me trklo do oci, ale ma to maly vykon... myslim ze 48W coz je pro me nedostacujici pri pajeni vetsich veci
Ja na inspiraciu a ceny chodim pozerat na amazon.de mnohokrat dorucuju aj do cz/sk mam s nimi len tu najlepsiu skusenost, je to pre mna taky cenovy katalog, tam su ceny realne a tak viem kto u nas spekuluje. Tak mozno tam niekto najde nieco zaujimave aspon ako napad. A nezabudnite na dx.com, banggood.com, focalprice.com.
Inak ta pajka co bude v Lidli je podla mna uuplne super a skoro zadara a 3 roky zaruky.
Hm, podle fotky (Lidl) to je docela kopyto do ruky, chci to na mensi veci (na vetsi tu mam docela vyber), tak tudy cesta nevede, (i kdyz reklamace v Lidlu se resi hladce, zadny "pane, ale vy jste s tim pajel/vrtal/brousil/rezal,....., proto je to rozbity" .... :-D )
Na tu hotair 936 je na ebay dost nahradnich per, hrotu, telisek, ten hotair je ma taky ... ale http://www.hakko.cz/asijske-kopie/
tak nevim...
Na tu hotair 936 je na ebay dost nahradnich per, hrotu, telisek, ten hotair je ma taky ... ale http://www.hakko.cz/asijske-kopie/
tak nevim...
jyrry.webnode.cz
Kluci ten lídl - ta páječka nemá regulaci teploty - jen výkonu - takže menší věci přepálí a větší nestačí prohřát.Prostě 220 jde přímo do pera přez asi triak. Zde zase ten klon Hakka z HC chválej - http://translate.google.cz/translate?hl ... CD4Q7gEwBA -Radek
ICQ 638556901
Jen pro představu - Weller WS 81
Pace PPS 15AE
JBC DI 3000
Pace PPS 15AE
JBC DI 3000
ICQ 638556901
A zde všechny tři pro porovnání
Radek
Radek
ICQ 638556901