Simulator - AEROFLY
Re: Simulator - AEROFLY PROFESIONAL DELUXE
Ahoj
Drive jsem letal tento program na xp 4 a slo to ted mam xp 7 a nejde. Simulator od Pelikana.Zima na krku potrebuju to nejak poresit .Dik za radu
Drive jsem letal tento program na xp 4 a slo to ted mam xp 7 a nejde. Simulator od Pelikana.Zima na krku potrebuju to nejak poresit .Dik za radu
- ASW28
- Kontaktovat uživatele:
Krajiny do AEROFLY
Čaute, chtěl bych se zeptat jestli jsou stáhnout legálně nějaké krajiny do AEROFLY profesional deluxe nebo jestli se dá nějak nastavit že budu lítat ze svahu, já jsem na to nepřišsel.
Díky za všsechny odpovědi.
Díky za všsechny odpovědi.
T9x v2 + FrSky 2.4GHz, E-Hawk 1500, ASW28, LION, JEAN spalovák 2.5ccm, COLIBRI v 4.5,
Re: Aerofly
myslím že som toho dosť ťahal z www.rcgroups.com
mám dojem že aj svahovať sa dá, ale práve na to musíš mať potrebnú scenériu.
mám dojem že aj svahovať sa dá, ale práve na to musíš mať potrebnú scenériu.
- ASW28
- Kontaktovat uživatele:
nevíte co to dělá??? vždycky když spustím stáhnutou krajinu mám černou obrazovku a blbne mi to....
T9x v2 + FrSky 2.4GHz, E-Hawk 1500, ASW28, LION, JEAN spalovák 2.5ccm, COLIBRI v 4.5,
Já jsem si hodně letadel i scenérií stáhnul tady-http://www.rc-sim.de/wbb3/index.php?page=Database&c=52
Je potřeba se tam zaregistrovat,anebo použít login a heslo zdendys,ale to jsem vyčetl tady a s úspěchem použil.
Je potřeba se tam zaregistrovat,anebo použít login a heslo zdendys,ale to jsem vyčetl tady a s úspěchem použil.
Aurora 9+letadla
-
frantaletec
- Kontaktovat uživatele:
ASW28 píše:nevíte co to dělá??? vždycky když spustím stáhnutou krajinu mám černou obrazovku a blbne mi to....
Já jsem zkoušel stáhnout jednu krajinu.Uložila se mi do Aerofly mezi scenérie.Když to,ale chci spustit,tak letadlo je vyobrazeno v pořádku,ale krajina je rozložená do spousty malých barevných čtverečků.Nevím taky co s tím.
frantaletec
- ASW28
- Kontaktovat uživatele:
Re: Krajiny do AEROFLY
jo a nevíte kde stáhnout ASW28 od pelikána?? Nikde ho nemůžu najít našel jsem jenom bezmotorové a to např: ASW22, 27 atd...
Re: Krajiny do AEROFLY
Niektoré neoficiálne scenérie /vytvorené užívateľmi/ mi jednoducho nefungovali. Buď bolo lietadlo na bielej obrazovke, alebo na čiernej, alebo ma úplne vyhodilo do windowsu. Tieto som odmazal a skúšal ďalšie, nechal som iba tie čo korektne fungovali.
- Vojc29
- Kontaktovat uživatele:
Couvání a nastavení plynu v AFPD
Zdavím pánové mám takový problém v AFPD. Mám vše nastavené křidýlka vyškovka směrovka mi chodí normálně ale když dám fly tak letadla má přidaný plyn a couvá dozadu a když přidám plnej knedlík tak letí dopředu normálně ale jakmile začnu ubírat tak začne couvat?? Nevíte jak to mám nastavit nebo co s tím může být??? Mám MC 12 od Graupneru. Už si nevím rady. Určitě to bude ale prkotina 
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m
- googie
- Kontaktovat uživatele:
Re: Couvání a nastavení plynu v AFPD
Ahoj,
skusil si skontrolovat reverse kanalov jednak vo vysielacke, aj v samotnom programe?
skusil si skontrolovat reverse kanalov jednak vo vysielacke, aj v samotnom programe?
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
- Vojc29
- Kontaktovat uživatele:
Už to jede nastavil sem vše od začátku a jede to paráda
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m
Předpokládám, že problém byl v kalibraci plynu. Zřejmě jsi to měl předtím nakalibrováno tak, že nula nebyla pří páce uplně dole, ale při páce někde uprostřed. Proto to pak při posunu páky dolů couvalo.
Čus, řeším, jak nastavit křidélka buď obě nahoru, nebo obě dolu - buď jako aerodynamická brzda nebo jako klapky, když letadlo klapky jako takové nemá. Mám Optica 6, tam mám vše nastavené správně, ale za boha to nejsem schopen dát do kupy v nastavení ovládání v aerofly. Řešil jste to někdo / používáte to někdo tak?
Díky za jakoukoliv radu.
Díky za jakoukoliv radu.
chtel bych se zeptat jak se vkladaji modely??? do AFPD
:) Graupner MZ-12, Superzoom 4D, Katana s50, T-rex 450, Pluto,