tak jsem dneska byl konečně vyzkoušet ty křidýlka a silnější motor. Křidýlka jsou parádní, je to neuvěřitelně živé, pořád jsem nechápal, co komu vadí na směrovce, že by to chtělo větší, ted už to chápu. Když jsem při třetí baterce zkoušel zatáčet směrovkou, myslel jsem, že je tam nějaká závada, jako to bylo líný

Kupodivu jsem si i zvyknul na zatáčení pravou páčkou, už to dělam celkem automaticky, k dokonalosti mám ale daleko
Stala se mi ale zajímavá věc. Na sedmičlánek jsem lítal až do vypnutí motoru a pak krásně doplachtil a přistál. Na osmičlánek mi ale těsně před vybitím, když už jsem šel na přistání, motor ale ještě běžel, najednou přestalo letadlo poslouchat a náseldoval pád. naštěstí už je obilí celkem vzrostlé a tak se to obešlo bez následků

. Myslel jsem, že se třeba zaseklo servo. Dal jsem další osmičlánek, vyzkoušel serva, normálně lítal a na přistání jsem šel trochu dřív. Při přistání se mi povedlo chytit letadlo do ruky (už podruhé !!! )

a potom jsem ještě dal plyn na plno a letadlo držel v ruce, dokud se motor nevypne. Těsně před vypnutím motoru najednou začaly serva cukat sem a tam, jakoby bylo vypnutý rádio. Když se motor vypnul, serva šly zase normálně.

Záhada, neměl jste někdo podobný problém