Nine Eagles Free Spirit - zkušenosti?
Tak jsem včera měnil zadní motůrek.Postupně se začínal kousat. Nepomohlo ani mazání silikonovým olejem.Stejně už byl prasknutý úchyt a prodává se celá sada za 320 kč.Prý to není nic neobvyklého s tím motůrkem.Časem ho budou měnit asi všichni majitelé FS.Jinak jsem dnes zase docela hezky vylítal 6 baterek.
Co jsi proboha mazal tím silikonovým olejem snad ne ložiska?Milošek píše:Tak jsem včera měnil zadní motůrek.Postupně se začínal kousat. Nepomohlo ani mazání silikonovým olejem.Stejně už byl prasknutý úchyt a prodává se celá sada za 320 kč.Prý to není nic neobvyklého s tím motůrkem.Časem ho budou měnit asi všichni majitelé FS.Jinak jsem dnes zase docela hezky vylítal 6 baterek.
ICQ 638556901
Videl som ze sa tu dost debatovalo o upevneni baterie. to original je fakt horsie nez zle. Ja som tam jednoducho hodil gumicku prevlecenu cez chvost uchytenu ponad srobik upevnujuci chvostovu trubku a na druhej strane o pant povodnych dvierok. Upevnenie je rychle a jednoduche.
http://i.imagehost.org/view/0890/DSC_67330001
Co sa tyka vyvazenia tak dost pomoze zhodit z chvostovej trubky tie smerovky ktore su tam zbytocne.
PS: Ak sa tu o niecom podobnom pisalo tak sorry:)
http://i.imagehost.org/view/0890/DSC_67330001
Co sa tyka vyvazenia tak dost pomoze zhodit z chvostovej trubky tie smerovky ktore su tam zbytocne.
PS: Ak sa tu o niecom podobnom pisalo tak sorry:)
No,tak to jsi to tim silikonem akorat dorazilMilošek píše:Kápnul jsem trochu oleje u osy vycházející z motoru pod vrtulkou.Psal tu o tom i off,že to občas zakápne a doporučil mi to i pán v RC zoně když jsem kupoval tu sadu.Prý to někdy pomůže.Já jsem začal "mazat" až když se začal kousat.
Dík za rady.Tak už tam ten silikonový olej cpát nebudu.Co by bylo tak nejvhodnější k mazání?Nebo vůbec tohle místo nemazat? A ještě by mě zajímalo jestli někdo zkracoval stabilizátor a dával menší závažíčka jak se mu to projevilo a jestli to má vůbec cenu(z hlediska stability případně schopnosti zavisení vrťase po puštění cykliky)Já jsem to asi kapánek přehnal.
Milošek píše:Četl jsem celé vlákno a bylo tu několik otázek ale odpověď žádná.Akorát off psal,že ho zkrátil v tom ohybu a má tam vykuchané čokolády.Já jsem ho zkrátil ještě kousek víc ale je to teď dost nestabilní.Ještě dám víc závaží a uvidím.Jestli to nepomůže,tak kupuju nový.
No a právě to zkrácení v ohybu je to správné řešení-je to i dle doporučení RCzóny
Jinak se mi zdá nějaký divný to tvoje laborování se závažím-stabilizátor se má zkracovat jen při použití stříd'áku a při jeho osazování se mění závaží za lehčí (tuším jednogramová), která se kupují zároveň se střídavým tuningem, tudíž sis měl při koupi stříd. tuningu rovnou koupit i ona závaží, jak je uvedeno v doporučení na stránkách RCzony a rovnou se dotázat na zkrácení stabilizátoru-doporučili by ti to co uvádí Off a měl bys po problému.
Zkracování stabilizátoru při zachování původního ss pohonu je blbost která nemá žádný kladný efekt-to jen tak na okraj, myslím, že ty máš stříd'ák.