Novinky na RCMANIA.cz v roce 2025
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Novinky na RCMANIA.cz v roce 2025
Tapatalk cosi aktualizoval.
Ale ono to není bez problémů.
Speciálně nahrávání příloh, které se dávaly na nějaký cloud, odkud postupně mizely.
Ještě si vzpomínám, že tapatalk vkládal do příspěvků "podpis", což bylo zcela zbytečný text.
A nejsem si jist, zda nemusel být tapatalk v zakoupené verzi nebo tam bylo nějaké omezení.
Ale ono to není bez problémů.
Speciálně nahrávání příloh, které se dávaly na nějaký cloud, odkud postupně mizely.
Ještě si vzpomínám, že tapatalk vkládal do příspěvků "podpis", což bylo zcela zbytečný text.
A nejsem si jist, zda nemusel být tapatalk v zakoupené verzi nebo tam bylo nějaké omezení.
Podpis se dal vypnout- Ale teď už nevím jak to funguje. Problémy tam byly, ne, že ne, ale jen pro prohlížení a krátký text jako odpověď bez příloh byl výborný.
Tapatalk jsem už odinstaloval, měl jsem přístup jen na rcm a frsky. Frsky jsem dlouhodobě nečetl a tak nebyl důvod ho mít dál v mobilu. Takže nevím, jak na tom je.
Tapatalk jsem už odinstaloval, měl jsem přístup jen na rcm a frsky. Frsky jsem dlouhodobě nečetl a tak nebyl důvod ho mít dál v mobilu. Takže nevím, jak na tom je.
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Udělal jsem nějaké úpravy v konfiguraci přesměrování, což by mělo pomoci při přihlašování. Dejte vědět, zda to pomohlo nebo nikoliv. Díkyjio píše: stř 01.01.2025 19:13 1) Při každém vstupu po zavření posledního tabu bez ukončení chrome se znovu zobrazí přihlašovací dialog a musím se znovu přihlásit i když jsem zaškrtl Přihlásit mě automaticky při každé návštěvě
Netušim jestli to zrovna mělo vliv, ale zatím mě to nevyprasklo a drží to. První sušenku mám stejnou (jako v pátek), druhý dvě změněný.TomasC píše: sob 04.01.2025 22:18 Udělal jsem nějaké úpravy v konfiguraci přesměrování, což by mělo pomoci při přihlašování. Dejte vědět, zda to pomohlo nebo nikoliv. Díky
- dagx
- Kontaktovat uživatele:
U mě už OK. Předtím stále odhlašování (Opera v mobilu a Firefox v PC).
https://www.youtube.com/user/dagxcz/videos
http://dagx.rajce.idnes.cz/
http://dagx.rajce.idnes.cz/
- mior
- Kontaktovat uživatele:
Aj ja zostávam prihlásený
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Díky za info, nechám to tak.
-
warhawk
- Kontaktovat uživatele:
Tome, problém.
Napíšu příspěvek, vložím obrázky. Následně je otočím pomocí nové funkce (některé byly vzhůru nohama) a dám odeslat. V publikovaném příspěvku jsou však některé obrázky stále špatně, nebo ty, které byly otočeny o 180 stupňů se otočí jen o 90°.
Jdu tedy editovat příspěvek. Obrázky znovu otočím. Jeden z pěti, který je ve finálním příspěvku vzhůru nohama, je však při editaci správně. Editace dalších obrázků však většinou končí hláškou "permission denied". Po odeslání formuláře editace jsem zpět na login obrazovce. Vyzkoušeno opakovaně, i po restertu, Ctrl+F5, i vypnutých rozšířeních (I still dont care about cookies a uBlock origin.
W11, poslední Firefox, ostatní stránky OK.
Napíšu příspěvek, vložím obrázky. Následně je otočím pomocí nové funkce (některé byly vzhůru nohama) a dám odeslat. V publikovaném příspěvku jsou však některé obrázky stále špatně, nebo ty, které byly otočeny o 180 stupňů se otočí jen o 90°.
Jdu tedy editovat příspěvek. Obrázky znovu otočím. Jeden z pěti, který je ve finálním příspěvku vzhůru nohama, je však při editaci správně. Editace dalších obrázků však většinou končí hláškou "permission denied". Po odeslání formuláře editace jsem zpět na login obrazovce. Vyzkoušeno opakovaně, i po restertu, Ctrl+F5, i vypnutých rozšířeních (I still dont care about cookies a uBlock origin.
W11, poslední Firefox, ostatní stránky OK.
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek o L-23 jsem prostudoval a mám pocit, že jsou nakonec obrázky vložené správně.
Firefox si bohužel udržuji na verzi 52, protože je to poslední použitelná verze která neotravuje se security. Případně najdu nějaký počítač a dám tam aktuální Firefox.
Můžeš to vyzkoušet v Chrome? Díky.
-
warhawk
- Kontaktovat uživatele:
Tome zdá se, že v Edge (Chromium) to funguje správně. Zkusím si zítra pohrát s Firefox.
Mě to přijde, že me to neustále odhlašuje.
Dám vědět. Jdu chrnět.
Třikrát přihlásit abych odeslal tento příspěvek jsem musel.
Mě to přijde, že me to neustále odhlašuje.
Dám vědět. Jdu chrnět.
Třikrát přihlásit abych odeslal tento příspěvek jsem musel.
Taky mně to pořád odhlašovalo (Google) ale po výměně záložky za novou to drží...
historickemodely.cz
Historie modelářství
Historie modelářství
Už mě to neodhlašuje ani při přímém přístupu přes novou záložku a rcmania.cz, zatím teda vyzkoušeno jen na mobilu, jsem na služebce.
-
warhawk
- Kontaktovat uživatele:
Tome, to odhlašování je extrémní. Teď jsem zkoušel dát nějaké příspěvky z Chrome, z firemního PC (ano. neměl bych) a musel jsem se 3x přihlásit. Chrome prakticky nepoužívám, takže je čistý jako Lilie. Nemám tady ani záložky a na stránky jsem šel ručně přes rcmania.cz
Zkus to, co jsem psal zde: viewtopic.php?p=1566174#p1566174
A možná před tím ještě ctrl-h a tam najít a vymazat vše pro rcmania plus v levém sloupci Vymazat údaje o prohlížení.
Pozn. Platí pro Chrome.
A možná před tím ještě ctrl-h a tam najít a vymazat vše pro rcmania plus v levém sloupci Vymazat údaje o prohlížení.
Pozn. Platí pro Chrome.