SCULPFUN S30 Pro
Re: SCULPFUN S30 Pro
Tak moje nová hračka už vyrazila na cestu domů 
JFV píše:Tak moje nová hračka už vyrazila na cestu domů
vítaj v klube
Díky. Ale u mě to vidím na běh na delší trať 
Tak mě to tu také přesvědčilo a objednal jsem si 10W verzi pod stromeček. Už jsem po něčem podobném pošilhával dlouho, tak jsem zvědav na první zkušenosti 
Tak se nám to tady pěkně rozrůstá 
Sakra chlapi, já už byl rozhodlý rozbít větší prasátko a vzít tu 20W verzi, ale všichni berete tu 10W tak nevím jestli v dnešní době nepošetřit, jaký bude rozdíl těžko říct...
Napad a podklady som nasiel na nete, len som si to upravil. Drziaky sa prichytia sa o dno bedne.
Šikovné.
Už se těším až mi hračka dorazí. Předpokládám, že nejpozději v úterý
Už se těším až mi hračka dorazí. Předpokládám, že nejpozději v úterý
Něco takového budu muset pořešit do bedny vlastně na vše, jen myslím, že na to z části využiju 3D tisk - zejména na ten fukar, bude na boku bedny uvnitř... Evidentně budu do začátku potřebovat nejen topolovku 
-
Stanley-cz
Pri rezani s plastem nerezat PVC!! Uvolnuje se jedovaty a korozivni chlorovodik!!!!!!!!
Co se tyce ofuku - Air Assist, dulezite je, aby byl silny proud vzduchu primo na stycne misto laseroveho paprsku a materialu. Nejde ani tak o ofukovani koure, aby to nebylo ocouzene, ale aby odfukoval popilek z rezu, cimz se zvysuje ucinek rezu.
Ja treba jedu na obyc lednickovy kompresor, hadicku 4x3mm a na konci naohybanou injekcni jehlu cca 0.8mm.
To, co jsem rezal na 3 pruchody najednou na 2.
Letecka preklizka se blbe reze ne kvuli drevu, ale kvuli lepidlu. Topol ma lepidlo na bazi vody, letecka na bazi epoxi a to je tvrdsi a odrazi i castecne paprsek. Proto se reze hure...
Odesláno z mého LYA-L29 a podpis odstraním
Co se tyce ofuku - Air Assist, dulezite je, aby byl silny proud vzduchu primo na stycne misto laseroveho paprsku a materialu. Nejde ani tak o ofukovani koure, aby to nebylo ocouzene, ale aby odfukoval popilek z rezu, cimz se zvysuje ucinek rezu.
Ja treba jedu na obyc lednickovy kompresor, hadicku 4x3mm a na konci naohybanou injekcni jehlu cca 0.8mm.
To, co jsem rezal na 3 pruchody najednou na 2.
Letecka preklizka se blbe reze ne kvuli drevu, ale kvuli lepidlu. Topol ma lepidlo na bazi vody, letecka na bazi epoxi a to je tvrdsi a odrazi i castecne paprsek. Proto se reze hure...
Odesláno z mého LYA-L29 a podpis odstraním
Co používáte za software, LaserGRBL nebo LightBurn?
vlachyn píše:Co používáte za software, LaserGRBL nebo LightBurn?
LightBurn
Plánuji užívání stejného softu. Byl mi doporučen kamarádem, který ho používá a mám přislíbený i "vorkšop" 
LaserGRBL by také šel použít, nicméně nepodporuje ofuk při vypalování a to je IMHO dost podstatné mínus. Takže také plánuji požití LightBurnu.
Jinak ten "vorkšop" může být dost přínosný, přímá zkušenost je k nezaplacení
Jinak ten "vorkšop" může být dost přínosný, přímá zkušenost je k nezaplacení
Přesně tak. Je-li ta možnost nemusím být nutně pionýrem slepých uliček