sanchez píše:Jj je to tak... Sport je ošulenej. Tím ale neříkám že by lítal blbě. No a devil žádný vůle nemá. Jsou hold lidi co otevřou kit a splacaj to jak to leží v bedně. Ale když tu podložku přidáš tu ubereš. Nemá devil vůle nikde.
Pravda. A ty odložky v příslušných tloušťkách jsou součástí kitu.
Za mne (moje osobní zkušenost) je zpracování výborné, k materiálům nemám výhrady, a dokonce, jak číňan se nestydí ukrást jakýkoliv nápad (nemá mezinár. dohody jako hodně jiných zemí a taky je na to dostatečně drzý), tak se poučil z cizího a ledacos i vylepšil oproti originálu. Goblina nemám, ale kámoš ano, a když jsme porovnali, nemá se Goblin za co stydět - něco má fajnovější ten , něco onen...
Třeba hlacní kolo Goblinům často praskalo, tak číňan udělal kovové a nic nepraská...
Teda nic proti Goblinovi, je to evropský originál a také tak k němu vzhlížím s úctou.
Aby bylo jasno, nejsem akcionář ALZRC nebo něco podobného, jen jsem si před časem objednal Devila 505, a když jsem to vybalil, spadla mi brada. Objednal jsem ještě druhého, protože mi hned bylo jasné, že tohle chci jako flotilu. Měl jsem do té doby jenom Aligny (450 - 700), ale ten ALZRC je jiná liga. Z T-Rexů jsem si nechal už jenom 480 Dominatora, ale používám ho jenom na rozlítání po delší době, a furt opravuju - stržené převdy při škrtnutí ocasem o trávu, ... Na Deviech se mi nic nerozbilo, vyjma prasklého podvozku při hodně nepodařené autorotaci (teda.... popravdě....omylem jsem vypnul motor t ak v 15 metrech