RC Factory LIL Fokker
Re: RC Factory LIL Fokker
Hezky! Ať ti slouží! 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
No, tak šikovný ručičky jako ty nemám, ale budu se snažit...A užívat si - a vo tom to je, né???
Obzvlášť, když tři křídla jsem ještě nikdy neměl...
To přeji všem, nejen "pomaloletcům"
Obzvlášť, když tři křídla jsem ještě nikdy neměl...
To přeji všem, nejen "pomaloletcům"
- vlknew1
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj pánové,
dostal jsem od manželky tohohle krasavce k vánocům. Začal jsem ho stavět, abych si ho vzal na hory, ale....! Manželka mi koupila od RC-factory take kompletní vybavení, včetně serv. Teď jsem až zjistil, že v sadě není původní digitální servo servo D541 (není skladem u dodavatele), ale dali tam náhradní HS-40. Parametrově je HS-40 analog a o něco slabší. Co myslíte, bude HS-40 odpovídající náhradou za D541?
Jo a mimochodem, serva jste lepili podle návodu CAčkem, nebo tavným lepidlem
? Díky za názory. Vlknew1
dostal jsem od manželky tohohle krasavce k vánocům. Začal jsem ho stavět, abych si ho vzal na hory, ale....! Manželka mi koupila od RC-factory take kompletní vybavení, včetně serv. Teď jsem až zjistil, že v sadě není původní digitální servo servo D541 (není skladem u dodavatele), ale dali tam náhradní HS-40. Parametrově je HS-40 analog a o něco slabší. Co myslíte, bude HS-40 odpovídající náhradou za D541?
Jo a mimochodem, serva jste lepili podle návodu CAčkem, nebo tavným lepidlem
Serva omotám tenkou průhlednou lepící páskou a do modelu zalepím Styrolepem nebo Uhuporem. Jdou snáze vyměnit. DS 541 mají údaje velmi nadhodnocené. Například hmotnost je ve skutečnosti o gram větší.
Když dobře rozhýbeš panty, budou stačit i HS40
Klidně panty z vnitřní strany maliličko přelešti jemným brusným papírem, i nějaká 400 zrnitost pomůže. A lepím to vteřiňákem.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Mám ho taky
Přál jsem si ho v říjnu k narozeninám. Jako všechno, co jsem kdy postavil je i můj LilFokker těžší, než má být, bohužel. Po počátečním trápení s motorem Emax jsem koupil doporučovanou Voltu 2204 a je s výkonem klid a spokojenost. Stačil jsem rovnou taky pohmoždit podvozek, takže jsem to musel zpevnit Soudalem 60A a jako osku koleček jsem vzal ocelový drátek. V naší pidi tělocvičně jsme kamarádi a určitě ho vyzkouším i venku.
video ze záletu a prvního polítání je tady (žádný akrobatický finesy nečekejte
):
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Pc0hSqXKnqU[/youtube]
video ze záletu a prvního polítání je tady (žádný akrobatický finesy nečekejte
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Pc0hSqXKnqU[/youtube]
Multiplex, DJI, FrSky, RCM Lužice, SLČS, YI 4K+
- vlknew1
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, mám dotaz na stálost barvy u Lil Fokkera po lepení s vteřiňákem. Mám tu žlutou variantu, a i když jsem velmi opatrný v dávkování lepidla, lepidlo projde na druhou stranu a výrazně mění barvu a na trupu jsou vidět koláče rozdílné barvy. Lepidlo nechávám přirozeně zaschnout, nepoužívám aktivátor, trn dělá zase bílé koláče
. Máte to také tak, nebo co dělám špatně.
Díky
Díky
Ahoj, já to tak nemám, ani nemám problém s aktivátorem. Jaké značky lepidel používáš?
- vlknew1
- Kontaktovat uživatele:
Používám thin a medium "Bolt", co prodává Pecka.
Vlknew1
Vlknew1
Já používám většinou BSI Gold +, nebo nějaké, možná taky Bolt? Ale moc často mi to skrz epp neproteče. Nedáváš tam toho lepidla moc?
Zdravím,
chtěl bych také zkusit tohoto mazlíka, dají se použít serva HXT500? Nebo je už moc velké?
Díky
Petr
chtěl bych také zkusit tohoto mazlíka, dají se použít serva HXT500? Nebo je už moc velké?
Díky
Petr
Ahoj,
pokud se něco nezměnilo, tak HXT 500 hlavně byly děsně nepřesný. Letadlo s nima bude neposedný. Dal bych tam co doporučuje výrobce nebo něco hodně podobnýho, jenže takový serva z číny stejně nevyjdou o tolik levněji.
pokud se něco nezměnilo, tak HXT 500 hlavně byly děsně nepřesný. Letadlo s nima bude neposedný. Dal bych tam co doporučuje výrobce nebo něco hodně podobnýho, jenže takový serva z číny stejně nevyjdou o tolik levněji.
Díky za odpověď, mám jich hodně v šuplíku, tak bych se části zbavil, ale máš pravdu, hlavně při zatížení se chová každé jinak a nestředí. No a něco podobněho k tomu co doporučuje výrobce jsem stejně neobjevil (jen asi HS40), takže tady moc není co zkoumat.
Petr
Petr