janva9 píše:Já se ještě nerozhodl, jestli ho dám do T600 nebo T700, tak jsem ho ještě nezkoušel. Pastorek má průměr 13mm. To kolo už máš koupené?
Jo mam.Už ho nějakou dobu lítam s 14T pastorkem.
janva9 píše:Já se ještě nerozhodl, jestli ho dám do T600 nebo T700, tak jsem ho ještě nezkoušel. Pastorek má průměr 13mm. To kolo už máš koupené?
TomasN píše:
Jive je starší řada, Jive Pro je novější, měl by např. mít lepší governor z Kosmik řady, dále BEC do 8V (starý Jive jen do 6V), ale na druhou stranu zvládá hůř proudové špičky - to co starší Jive ještě dal, Pro-ko už vypne.
Já mám na Logu starší Jive a governor funguje dobře. Pro ani Kosmik nemám, takže osobně nemůžu porovnat.mulda píše:
A je mezi tim governorem znatelnej rozdíl,nebo je to jenom "údajně lepší" a i ten starší funguje dobře?Bec používam externí,takže na tom nezáleží.
Renda píše:Zdravím,
stavím momentálně Airwolfa s mechanikou T-rex 600 N - mašinka už letěla - a teď probíhá celková kontrola s výměnou ložisek a tak .... tvůj poslední příspěvek mně vyprovokoval převážit "náklad". Trup váží 1380 gramů - s chybějícím vybavením odhaduju zvýšení hmotnosti o 1500 - max 1550 gramů.
To jen pro představu kolik zatížit mechaniku aby sis zvyknul na maketovou váhu stroje - u mých 450- tek jsem to dělal obdobně - zatížit mechaniku o "balast" seřídit a teprve pak šla mechanika do trupu.
R
OPR píše:PS: mne roztáčí JIVE 80HV+ už od 11%.Leram já nejnižší otáčky při otevření regulátoru 13%.