Jak najít SD kartu?

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
automet

Re: Jak najít SD kartu?

#46 Příspěvek od automet »

Mal si tam na noc uviazat manzelku na retaz a rano by si mal uz kartu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Maverick
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Maverick »

Gratuluji k nalezení. Mne se to podařilo taky, ale před barákem když jsem náhonem přehazoval do jiného telefonu. Brnk a byla v pytli... Hledal jsem asi hodinu a nic. Pak jsem šel domů, vzal jinou kartu a přibližně ve stejném místě jsem záměrně vystřelil ve stejné pozici jinou nepotřebnou kartu... No našel jsem ;) obě :)
Díky za toto fórum.
OK2BUH

#48 Příspěvek od OK2BUH »

Copak SD karta, to je poměrně velká věc. Ale když vám ubrnkne SMD součástka tak je prakticky nemožné ji v místnosti najít. Nedávno jsem vyměňoval koncový tranzistor ve VTX. Jenomže tam byl SMD kondík mezi bází a emitorem a ten se odpájel taky. Jak jsem ho vzal do pinzety tak brnk a byl v pr... Tak jsem vzal jiný VTX, že si ten kondík z něho vypůjčím a změřím hodnotu. Brnk a byl taky v pr... :) Vzal jsem vysavač a vysál celou místnost. V pytlíku jsem kromě jiných věcí našel asi 50 SMD kondíků ale který z nich potřebuji jsem nezjistil. :)
automet

#49 Příspěvek od automet »

Raz som siel lietat na pole do dost vyrazneho kopca kde vedie panelova cesta, cca 1 km nad chalupu. Hadzal som na jednom zarastenom poli polmetrovou travou a ako sa otacal vietor, presiel som pri lietani na druhe pole /oddelene panelovou cestou/ asi 100 m, kde som aj pristaval, lebo zacinalo prsat.
Auto zaparkovane v poli, kluce z kapsy vypadnute.
Obehol som to X krat, nic. Napadlo ma jedine zavolat hlavneho patraca /v tom mesiaci vypatrala kolegovi okuliare v trave/.
Vysla hore peso, zacali sme znova patrat, daval som tomu tak 0,001%. Obidve polia zarastene, pred kosenim, pohyboval som sa vo velkom radiuse /hod, premiestnenie pocas lietania na druhe pole, lietanie, pristatie cca 50m od seba/.
Po namahavom patrani ich nakoniec nasla na tom druhom poli v trave. Neuveritelne. Preto tvrdim, ze manzelky su najlepsi patraci!
:-)))))))
Nasadli sme do auta, uz poprchavalo a valili sme domov. Auto bolo tesne pred predajom, takze komplikacia naviac.
Maverick
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Maverick »

OK2BUH píše:Copak SD karta, to je poměrně velká věc. Ale když vám ubrnkne SMD součástka tak je prakticky nemožné ji v místnosti najít. Nedávno jsem vyměňoval koncový tranzistor ve VTX. Jenomže tam byl SMD kondík mezi bází a emitorem a ten se odpájel taky. Jak jsem ho vzal do pinzety tak brnk a byl v pr... Tak jsem vzal jiný VTX, že si ten kondík z něho vypůjčím a změřím hodnotu. Brnk a byl taky v pr... :) Vzal jsem vysavač a vysál celou místnost. V pytlíku jsem kromě jiných věcí našel asi 50 SMD kondíků ale který z nich potřebuji jsem nezjistil. :)

To je krásná příhoda. To bych si s chutí poslechl ještě jednou ;-)
Díky za toto fórum.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od JirkaA »

jj, SMD součástky znám, v práci na koberci i na ESD linu není vidět nic. Pomáhá si k rtomu lehnout, položit ksicht na zem tak, aby se člověk díval co nejrovnoběžněji s podlahou a občas se najít podaří.
Při přestavbě dílny jsem se ulakomil a udělal ponk z kuchyňské desky, té nejlevnější co měli. Dezén hrubá žula je opravdu na houby, na tom okamžitě zmizí i osmička šroub... Hladkej buk stál na metru o desetikačku víc, já blbec...... Dodnes si nadávám a budu na to muset koupit nějaký lino nebo kterýho šlaka....
OK2WY
Lark

#52 Příspěvek od Lark »

Aby si nemusel dávat ksicht až na zem, tak je taky dobrá baterka položená na zem a každý výstupek pak vrhá delší stín. Funguje to taky docela dobře. Jakýkoli koberec je ale neštěstí. :lol: Pracovní deska je ale nejlepší světlejší jednobarevná bez jakéhokoli vzorku. Problém spíš je, že v takovém stavu moc dlouho nevydrží protože jsem prase. :lol:

Edit: Teď už to ale řešit nemusím. :mrgreen:
guchar

#53 Příspěvek od guchar »

Hledání na koberci. Vysoký vlas = konečná. Nízký hustý plyš. A) Baterka rovnoběžně s podlahou(už psáno)
B)Když baterka nepomůže, a je volný na 3 stranách, chytit za kraj a třepnout. Volné věci v pohybu jsou vidět.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“