Nedalo mi to spát, takže sem jel přesně podle tohoto videa
https://www.youtube.com/watch?v=DBi9JTv ... 7w&index=1 a už na pohodu. Po dvou hodech, kdy sem trošku dotrimroval výškovku už sem to hodil s motorem a krásně sem si zalétal. I přistání relativně v pořádku. Jen mi upadli oba magnety co drží kabinku a ten plast u táhla ve výškovce. Tak jdu zase lepit.
Jen to bude chtít větší baterku, abych to vyvážil, tak tam musím vozit dvě baterky multistar 3s 1400mAh co mám na koptéru. Jakou baterku tam vozíte?
A další věc, když nalepím izolepu se skelným vláknem na náběžný hrany křídel, udělám tomu něco, nebo je to jedno? Bojím se při přistání v trávě, aby to nějaký větší stébla zbytečně nedeformovali. Pro jistotu sem jí oblebil celej čumák. Myslím, že mi to včera při tom pádu na čumák trošku pomohlo.
A jak tam máte uchycenou baterku? Dal sem tam tolik vychvalovanej suchej zip od 3M dual lock, ale po pár odendání baterky mi zůstal na baterce. Tak sem zkusil střední vteřiňák a vysledek byl stejný. Teď zkouším UHU POR a jestli ani ten nepomůže, tak mi došli nápady a chemie. Maximálně potom ještě doma najdu dvousložkový epoxid.
Lítám letadla a malé koptéry, občas přes FPV. Zatím jen bubliny.