Tohle ale neplati pokud jsou cizi divaci. To sem tak nervozni a klepou se me tak ruce ze nemuzu pomalu ani ridit.
Nervozita před vzletem
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Nervozita před vzletem
Ja to mam cele divne, pred kazdym letem sem nervozni jak prvnicka na kterou se zrovna dere chlap
. Po zapnuti motoru cela nervozita odpada a prepnu se do modu "robot" a litam uplne v pohode. Pri krizovkach jsem take uplne v klidu, ale jen do doby nez je model na zemi (celej nebo trsatka), pak se rozklepu jak osika.
Tohle ale neplati pokud jsou cizi divaci. To sem tak nervozni a klepou se me tak ruce ze nemuzu pomalu ani ridit.
Logo 600 + spirit
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nervozita před vzletem
Uplne me tohle tema pripomelo, kdyz sem rexe 500 tocil poprve na zada, klepal sem se jeste ctvrt hodiny po pristani, zajimava situace byla kdyz sem poprve letel s raptorem z HK, rozpeti 1.6m, nic tak velkeho sem pred tim nemel, nejdriv strach ze startu, ten se povedl, pak letani docela dobry ale obcas me zamrazilo pri par krizovych situacich a pak ta hrozna skutecnost ze musim jeste pristat a mam na nacviceni pristavaciho manevru uz jen asi pet minut
...dopadlo to ale na vibornou, vetsinou kdyz pred startem nemam strach nesu to v igelitce, coz uz ale dlouho nebylo, stejne tak jako start bez strachu ze to nahodou nevyjde 
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den