No a mně to zase připomíná hádky o tom jestli gyro s Heading Lock nebo bez

... Také dříve lidi říkali že Headig Lock je na prd pro začátečníky že kdo to používá neumí řídit heli a jiné podobné pohádky.. No a dnes?? Kdopak máte FB heli s gyrem bez Heading Lock?? Jen se pochlubte

.. To samé bude s FBL, za dva roky už budou FB heli jen přežitek.. Nechápu proč bych si nemohl něco ulehčit když to jde, ať už jde o konstrukci či o řízení.. Sám jsem měl FB Ricca, šlapalo to pěkně, jak mělo ale už bych to nikdy nechtěl.. O složitosti a nastavování mechaniky či odvibrování rotorové hlavy proti verzi FBL po pádu se nemá cenu přít, finančně je na tom FBL taky lépe tak co řešit? To že FBL je jednodušší na řízení?? Není

.. To že umím jemné korekce během letu mi nepomůže při orientaci v prostoru a pokud chci létat náročnější prvky tak je jedno jestli to letím na FBL nebo FB protože pokud nezmáknu orientaci v prostoru tak s tím křápnu tak i tak a žádné FBL mě nezachrání (krom HC3SX a i tam neplatí na 100% že kliknu a je to v suchu).. Jako tohle je nevyřešitelné téma, 50% bude říkat FB (jen ti kteří na FB začínali) a 50% bude tvrdit FBL... Když se zeptáte někoho kdo začal na FBL a měl v ruce i FB tak vám řekne také jedině FBL

a to proč?? Protože si létání více užívám a heli mě poslouchá jako pejsek

a o to mi přece jde

, nebo ne

?????
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com