co jsi myslel tímto??
Hlavně se naklání po startu pokud máš špatně nohy (směrovku) to pak jo
jinak díky...je to simulator IL2...mi se to vždy přetočilo na křídlo a následně na čumak
Vigo píše:Simulátor je to dobrý. Letový model se mi zdá trochu podivný, ale graficky super. Všem doporučuji stažení servis packů. Beze změny kvality vzrostou FPS až o desítky procent.
Doporučuji stáhnout Alcu z této stránky: http://speed99.webhosting.klfree.net/class/witex/
Jedná se letadlo zdarma a je to nejlepší freeware addon co jsem zatím viděl. Ve volném čase sním letím kolem světaPro vlastní potřebu jsem si zvětšil nádrže aby dolet odpovídal verzi s nejdelším doletem.
Pokud někomu bude blbnout přední sklo, v kokpitu je nutno v adresáři letadla přejmenovat nebo smazat myslím soubor glass.bmp. To je jediná drobnost. To letadlo je prostě nádhera.
Pokud by někdo zalétal po síti napište. Třeba sranda soutěž v plachtění hmm.
RiMr píše:Když tam chodit nebude, tak ho prostě vyhodíš. Buď to má odinstalátor, nebo jednoduše vymažeš příslušnou složku z adresáře, tuším šátrám v paměti, Simobjects/aicrafts/alcaL159čijaksetadytasložkajmenuje.
RiMr píše:Když tam chodit nebude, tak ho prostě vyhodíš. Buď to má odinstalátor, nebo jednoduše vymažeš příslušnou složku z adresáře, tuším šátrám v paměti, Simobjects/aicrafts/alcaL159čijaksetadytasložkajmenuje.