robotmz píše:Nevidím dôvod brať ds 14 za cenu o ktorej sa tu špekuluje, keď tu bude čo nevidieť za necelých 25 000 Czk graupner mx-32.
proc si lidi kupuji ferarri, kdyz GTR je o dost levnejsi a nekdy i rychlejsi? Protoze podle kazdeho je nejlepsi neco jineho, jak rika klasik "dle vkusu kazdeho soudruha". Nazor je jak dira do prdele - kazdej ma ten svuj.
Vynaset zasvecene komentare o dvou produktech ktere zatim nikdo nevidel, natoz nevidel jejich presnou cenu po uvedeni a vasnive diskutovat a zavrhovat na zaklade tech spekulaci.. no, uz si pripadam jak nekde na apple-fan foru mesic pred uvedenim noveho, tentokrat uz rozhodne revolucniho iphone xx

zatim jedine co sme videli u DS14 je jeden obrazek jak bude vypadat a tabulku parametru a srovnani s xx16. a podle ni to rozhodne nebude zadne orezavatko, prestoze je v nekterych parametrech orezana proti 16ce napul. O tom muzeme diskutovat. Pouziti jednoho hw a orezani po sw strance s moznosti aktivace featur casem pres FoD vidim jak rozumnou volbu. Jen ten panel mohli udelat hezcejsi

Co se tyce ceny, videli jsme jen odhad od Espritu. I kdyz osobne si myslim ze prolomeni psychologicke hranice (pod 1kUSD a 20KCZK) a nastaveni "batovske ceny" napriklad typu 990 USD a 19 999 Kc by tomu sluselo daleko lepe (dle rcgroups vlakna asi nejsem sam), tak jen v Jeti vedi jako jsou skutecne naklady, ocekavana navratnost a profitabilita. Pockal bych tedy na ceske uvedeni (nebo aspon na tu akci Hepfu) na vice informaci.
Srovnani s graup32 je i neni na miste - obe radia budou dobra, otazka je, kdo je ochoten za co zaplatit kolik. Ja sem na graup32 taky cekal a byl zvedavy. Podle funkci to rozhodne nebude spatne radio, ale nevim jak vypada programovani. A popravde - to radio mi pripada, jako kdyz se koukam do obliceje obri zmutovane mouchy nebo dalsiho z Bayovych transformeru.. Tohle se neda z cistym funkcnim designem DS srovnavat, alespon u me. za tri petky chci aby to taky vypadalo. Jak uz rikaval nerudny jesitny dedek v dobach kdy byl predstavenym cechu zlodeju (pardon, ministrem financi) - neviditelna ruka trhu to vyresi.
PS - ja sice radsi GTR, ale testarossa je testarossa