? Čože ? Aký konkrétny regl? Je niečím špeciálny?
To že funguje a že aj je známe že vydrží viac ako na ňom píšu, nič nemení na princípoch.
Ale celé to je síce podľa mňa vhodné pod daný nadpis témy, ale už dávno nemá nič spoločné s tým že zakladateľ model neriadil už pár sekúnd od štartu.
Inak mám pocit že to tu už asi ani nečíta, inak by som čakal upresnenie toho čo napísal že po pridaní plného plynu už nemal napätie pre príjmač..
Pre nejaký dôvod to vypadlo a nebolo to podľa mňa kvoli preťaženiu o pár ampérov, ani reglu ani baterky..
Keď už je niečo zaujímavé konkrétne, tak nie typ, ale ten kus s ktorým padol, a kvalita jeho letovaných spojov okolo BEC a kábliku k príjmaču. Prípadne možno konektory k baterke.
A to že to že motor nemá výkon ale určuje ho len vrtuľa a stačí dať menšiu, je tu jasne potrebné napísať lebo zadávateľ témy to podľa jeho príspevku tu zjavne nechápe a chce meniť motor za slabší:
Karlosi píše:Mohli by jste mi prosím poradit jaký motor a vrtuli tam mám dát. Letadlo jsem slepil a nechci ho znova rozmlátit. Ten motor co mi tam nechal rádoby pilot si myslím že je moc silnej na tu elektroniku co tam mám. Kupovat novej régl a baterie to je zbytecný, když mám 4ks 3s lipo. Pro mě bude levnější motor a vrtule. Děkuji.