Panelák UPC a bludné proudy

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
zdzd

Re: Panelák UPC a bludné proudy

#46 Příspěvek od zdzd »

pepin píše:upřimě ti řeknu, že podstatně větší fobii, že by se mohlo něco nemilého přihodit, mám spíš nežli z pomlácení elektrikou od nějaké rychlovarné konvice spíš z useknutí pazoury a přeřezání žil od několikakilovatového elektropohonu větroně, nebo motoráka...

Už se to tu řešilo ve vláknu o samodomo helině. Nevědomost hříchu nečiní. Ta elektrika ti přijde bezpečná jen proto, že nemáš páru a tom co všechno se může stát...
pepin

#47 Příspěvek od pepin »

JMalik píše:Takže když ti to krátce shrnu : Do zásuvky, která je připojená dvouvodičově tak, že nulový vodič vede na ochranný kolík a je proklemovaný na pravou zdířku zásuvky patří třívodičový prodlužovák. Ne dvouvodičový.

no tak to jsem fakt debil, dík--předělám.to mi vubec nesecvaklo, puvodně jsem to měl pro připojení vzduchovadla a lampičky u akvárka, kde byli jenom dvoukolíkové zástrčky, když jsem dal místo akvárka mrnavý sporák a rachlovarku, tak už jsem to nijak nepředělával.

kdybych sem už nikdy nic nenapsal, tak jsem opravu bohužel nedokončil :lol: jdu ten bastl vyrubat, stejně se nudim a když by dorazil elektrikář, tak by ho trefil šlak.
Naposledy upravil(a) pepin dne pát 05.07.2013 15:51, celkem upraveno 1 x.
pepin

#48 Příspěvek od pepin »

tak jsem to nakonec přežil, je fakt, že když teda mám ted uzeměnou rychlovarku a myčku nádobí, tak jsem trochu klidnější, i když do ní povětšinou jen dávám nabijet lipolky a zapínám jí jen občas, abych spíš zjistil, jestli to je ještě myčka :lol: jak jsem psal, ten kabel tu mám už nějaký ten pátek, ale ta chut to předělat chyběla, ještě koupim jinou rozvodnou krabici--alespon aby měla víčko a vstupy z boku, aby se dali ty kabely protáhnout trochu inteligentně, sice je to za dvířkama v bytovém jádru, aůle když už jste mě dokopali k té výměně té dvoulinky, tak at se k tomu zase za pár let nemusím vracet. :lol:
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“