irto píše:Prostě a kratce jsem odstartoval s protosem na normal mod tzv mod kde mam křivka plynu 0-100
A proto já vůbec nepoužívám NormalMode
irto píše:Prostě a kratce jsem odstartoval s protosem na normal mod tzv mod kde mam křivka plynu 0-100
Howking píše:boZZda píše:Narovnal kardan? Stojí ti to za to?
- nebyl promáčký - jen plynule ohnutý, narovnal jsem ho na skle - měl by být rovný.
- ta debata už tu byla, že kardan je něco jiného a že je to torzní tyč, ale uzavřela se s dohodou, že označení, ač chybné, je vžité a každý ví o co jde (na rozdíl od torzní tyče)krtek2k píše:Jednou jsem na T600N narovnal malinko vyhlý kardan (spíš torzní tyč), a žádný problémy to nedělalo.
Howking píše:A ještě samozřejmě dokumentace žuchance
dagx píše:Co to máš za kolečko vložené v pravém kniplu vysílače?Napadá mě jen,že to je nějaký omezovač chodu páčky nebo pomůcka např pro piroflipy,pokud lítáš mode2.
- stačí jedno pro všechny - maximální úhly si přece nastavíš v swatchmixu, nebo na bezpádle. To kolečko maximální klonění a klopení neomezuje - je to přesně velikost kružnice vepsané do čtverce taženého kniplem bez omezení.dagx píše:Mám nedlouho t8fg takže RING používám.Tohle je tvoje výroba?Takhle ale musíš mít na každý vrtulník speciální kolečko s různými průměry kde máš vyzkoušeno kam až to může jít,nebo jak to řešíš?