jyrry píše:veka1 píše:......Možná to pár lidem pomůže, když budou někdy pátrat po technologických postupech jak opravit ,nebo i konstrukčně vyřešit něco porouchaného na svém modelu. .....
Tak mi porad, co s timhle ... http://www.jyrry.cbcnet.cz/grafika/Mossie_crash.jpg
Jirko , část toho vlákna ( oprava křídla ) bude prakticky poslední článek o opravách kompozitových modelů pro RCM.
Od roku 2010 jsem pro toto periodikum napsal asi 11 článků ( seriálů) věnovaných opravám laminátových letadel.
Protože pan šefredaktor si už přeje i něco z oblasti oprav klasických konstrukcí, musím nejdříve něco dřevěného spáchat, říznout tím o matičku zemi a pak napsat ,jak to jde opravit.. prostě kdo si počká,ten se dočká
Před cca 14dny se u mě objevil jeden z možných dřevokandidátů na nový seriál... měl jsem tu čest vidět dělící akt na vlastní kukadla.
Možná nakonec ani nebudu muset nic stavět a následně tím třískat o zem.Mám dobré kamarády,kteří mě předzásobí vhodným materiálem pro další cyklus dřevočlánků
PS. jak se opravuje žbrdlinkový model by ti mohl zdokumentovat LV ... vzpomeň ,jak dal před časem dokupy svoji ,po celém letišti rozprsklou, Katanu.
veka1